2777
2789
عنوان

بابام رفته دستشویی شرافتمون رفت جلو مهمون 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 4796 بازدید | 158 پست
فک کنم سیدنی خیلی گرونه ، حقوق ، ولی مث ایران که ارشد به یکسری رشته های دیگ میشه رفت ، کشور های دیگه ...

خیلی گرونه اتفاقا دیشبم حرف همین گرونی بود 

گلم اگه پشتوانه داری برو دایی‌من یه خونه فروخت برای رفتن اینا و ساپورت کرد

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بره دسشویی مسجد؟؟؟؟حالا اینا ۲نفرن خوبه ۲نفرن اطلاع رسانی کمتری میکنن بره تا دیگ تو محله و شهر بابا ...

دستشویی لابی ابروریزی ش بیشتره

مسجد باز تعطیلیه عیده خلوت تره 🤣

وای فقط حرفای داداشت😂😂

😅😅😅 

کثافت داداشم بیشتر هیت میداد و جو رو متشنج میکرد من تلویزیون روشن کردم موزیک گذاشتم دادلشم باز تیکه میپروند و اینا بدتر میخندیدن 😂😂

همه ادمهای عاقل و سالم میدونن که یه بیماری هست به اسم سندروم روده ی تحریک پذیر و گاهی اسهال که برای ...

خیالت راحت پدر من هیچ سندرومی نداره و اینکه اصلا بحث سر اون موضوع نیس ایشون عادت داره مسواک رو تا ته بکنه تو حلقش که باعث عق زدن میشه 

یه کار غیرضرو ی دیگه م که گفتنش جالب نیستم هم میکنه مادرم بیشتر رو‌این دومورد اخیر عصبانی شد 

ن عزیزم خیالت راحت خجالت که اصلا تازه غش غش کنان اومد سرمیز و‌ اذامه جکهای دیشب رو گفت مردا خیلی راحتن ☺️

معمولا اینجور مواقع که فامیل زن میاد خونه طرفمردا اینجوری مرد سالاریشونو نشون میدن 😅و میخوان ثابت ک ...

بعدم که دستشویی میان پیژامه راه راهشونو تا یقه میکشن بالا تا بیشتر بفهمیم رئیس کیه 

وااایییی اسی خدا خفت نکنه کلی خندیدم😂😂😂

ما همسایمون دستشویی که میره صدا گوزش تا خونه ما میاد واای یه صدای انفجار بدی میده ها

منوشوهرم فقط مات و مبهوت میمونیم 

یه روزی فکرشو نمیکردم صدای گوز همسایه تا خونم بیاد😄😆