2777
2789
عنوان

بابام رفته دستشویی شرافتمون رفت جلو مهمون 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 4935 بازدید | 158 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جدی میگی؟ یا شوخی؟ چطور میشه یاد من بده لطفا

جدی

اسپیکر وصل کردن ب سقف دسشویی مجهز ب سنسور بود تا در باز میشد اتوماتیک شرو ب خوندن میکرد... 

فک کنم نصف شب ک بقیه خابن بخای بری دسشویی برا اینکه  بخاطر صدای موسیقی بیدار نشن باید قطش کنی

معلومه قشنگ سنگ تموم گذاشتن😂

اره بخدا 

ببین حالا این هیچی یه جکهایی براشون میکه پرهامون ریخته جک های دهه ۴۰ که تو مجله گل آقا مینوشتن خودتو بکشی هم خندت نمیاد🤣🤣🤣🤣

اخه اصلا بابای من خیلی ادم براخلاقیه خشنه نمیدونم چش شده جلو اینا 😅😅

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

عروس ایرانیه اینا سیدنی هستن رشته تون چیه

فک کنم سیدنی خیلی گرونه ، حقوق ، ولی مث ایران که ارشد به یکسری رشته های دیگ میشه رفت ، کشور های دیگه هم آزاده ، میتونی ازشون بپرسی ببینی توصیه میکنن یا ن؟

برن تهران گردی ناهار بیان خونه شما

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
واییییی من بودم بابامو جرواجر میکردم مرد گنده یعنی چی این کارا خجالت نمی‌کشه

بدتر اون عملیات دستشویی جکهای بی مزشه 🤣🤣🤣

نمیتوتیم بگیریمش از کنترل خارج شده 😂😂

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

مامانم سکته میکنه اینا ناهار نخورده برن اینا تازه دیشب اومدن اینحا😆😆😆بابامو فریتاده خرید گفت ظهرم ...

بره دسشویی مسجد؟؟؟؟حالا اینا ۲نفرن خوبه ۲نفرن اطلاع رسانی کمتری میکنن بره تا دیگ تو محله و شهر بابا معروف بشه ب مسلسل