2777
2789
عنوان

بگی الان روزه یکی هست بگه

149 بازدید | 9 پست

روز خودشه دوست داره روز باشه به تو چه

بماند که ی سریام میان ثابت کنن شبه تو فکر میکنی روزه

نظر عحیب دادن و مخالفت با هرچیزی شما رو خفن نمیکنه دوستان 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط یه بار کامنتتو بخون.این چه طرز فارسی نوشتنه.این مدت امسال حداقل من تاپیک اینجوری ندیدم.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید
اون کامنت نیست که بهم گیر ندیم همت بی حوصله ایم

خدایی من نمیفهمم چی مینویسی .اومدی شاکی ظاهرا ولی حتی وقت نمیزاری فارسی رو درست بنویسی گیر چی یه جور بنویس تبادل نظر میخوان بکنن مشخص باشه چی نوشتی .نه املات درسته نه نگارش میگی بی حوصله ایم .خوب چه اصراریه وقتی انقد حوصله نداری که درست بنویسی مست بزاری.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید