2777
2789

خانوادم (پدر +مادر) یسره پیگیر کارای منو شوهرمن..

هر بار زنگ میزنن شوهرت کجاست سرکاره کی میاد کجا میرین فلان روز کجا رفتین رد شدین از جلو خونه و .....

همیشه هم توقع دارن هرجا بریم ببریمشون وگرنه ورق هزار درجه برمیگرده و آه میکشن.الان تابستونی میخوایم بریم مسافرت از ترس اینکه ایناهم میان نمیتونیم واقعا راحت نیستم 🤦‍♀️ بیشتر بخاطر اینکه اگه چیزی بخریم سریع میرن دور با حسرت نگاه میکنن و میگن اوووه پولدارشدی همش درحال خریدی😐😐😐 یا مدام میپرسن چقدره حقوقتون چقد عیدی داد کارخونه چقد خرجتونه😕 حالا همین سوالو داداشم از مامانم پرسبده بود ک چقد حقوق دادن به بابا مامان بابام اتیش گرفته بودن ک بچمون مالمونو میسنجه و دنبال پولمونه😐🤦‍♀️ 

مامانم فقط معطله بگیم اونورتر بشین سریع اشک تمساح میریزه نمیدونم باید چجور برخورد کنم که ازین همه سوال و جواب خصوصی در امان باشم هوووووف 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بگو نمیدونم‌. یهویی شد. قسطیه.

دوست داریم بریم مسافرت ولی پول نداریم شما دارید خرج ما رو هم بدید؟ حتی برای خودتونم ندارید؟ از طرف شرکت به بن دادن ما داریم میریم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

جواب ندین ....ناراحت بشن واقعا عذاب وجدان نداره

گاهی خانواده ها ب خودشون حق دخالت میدن ... 

ولی باید از ی جایی یاد بگیرن ک بچه ها واقعا حریم شخصی دارن 

حریم شخصی خودتون رو تعریف کنید ..‌

اولش شاید قهرشون بگیره 

ولی کم کم عادت میکنن

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

خب خانوادتون نمیشه برخورد جدی داشت 

احساس میکنم یه جورایی حسادت میکنن 

از اینکه خودشون بعد یه عمر زندگی به چیزایی که می‌خوان نرسیدن ولی بچه شون رسیده ،حسادت هم دست خودمه آدم نیست 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
من ادم تو داریم دلم نمیخواد کسی از زندگیم خبر داشته باشه حالا یبار دوبار جواب بدی بسه نه اینکه هر رو ...

فقط ی بار بگو.

بعدش بگو چند بار میپرسی

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.
من ادم تو داریم دلم نمیخواد کسی از زندگیم خبر داشته باشه حالا یبار دوبار جواب بدی بسه نه اینکه هر رو ...

ایشون گفت مادرم با حسرت نگاه می‌کنه نگفت که ذوق می‌کنه 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.