2777
2789
عنوان

با خانواده ی پیگیر فضول چه جور باید برخورد کرد ک ناراحت نشن

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 62 پست
وای ماهم تو عقد رفتیم رستوران وقتی برگشتیم مامانم گفت کجا رفتین منم گفتم یهو جلو شوهرم برگشت گفت زهر ...

قرار نیست هرجا میرید ببرید یا بگید

ما نمیگیم 

قرار بود یه ماهی بریم مسافرت

ما ۴ تاییم

زن و شوهر و دوتا بچه ۶ و۸ ساله

خلاصه ی جور بود ک میفهمیدن خواه ناخواه

دیدم مامانش میگفت اول بریم مشهد و فلان

بعد ب شدت بد سفر و مام خو دنبال راحتی هستیم

خلاصه یهو شوهرم جمع کرد گفت بریم ب مامانش گفت میریم سمت فلان جا خیلی یهویی

مسیرو ی جای دیگه گفت

و نگفت بیا گفت اگه رفتیم سمت مشهد میایم باهم بریم

ک رفتیم کل اون ی ماهو گوشیارو از دسترس دراورده بودیم

هردم ی زنگ ریز میزدیم ک نگران نشن همین

میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
اره مردا متاسفانه امار زیاد نیدن دست خودشونم نیس با مادراشون صمیمی هستن

ن اصلا صمیمی نیست

فقط فوق العاده دهن لقه

شخصیتشه

بعد میگه بابا من میگم مادره مثلا خوشحال میشه نگو خانم بدش میاد

تا جایی ک بتونه جلو خودشو میگیره نگه اما ب شدت دهن لق

هرروزم باهم دعوا دارن با مامانش

میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🧡قسمت نارنجی امضامو بخون و همدلی رو تمرین کن ممنون

منم باهاش همفکری کردم نخواستم بگم من حالم خوبه.گفتم یجوری تو ذهنت بپرورون که مامانت از خودته حتی اگه نباسه اینطوری ذهنت آروم میشه.اینجا چون متنی گفتگو میکنی حس و حالو نمیتونی انتقال بدی.