2777
2789
پسره ب من میگف دوس باشیم ولی تو چت خیلی سرد بود میگف فقط حرف از مسایل ج بزنیمحضوری اوایل خیلی گرم بو ...

خب اینو زودتر میگفتی...

۸۰درصد پسرا همینن فقط برای مسائل جنسی برای یه مدت رفیق میشن شما باید آدم تیزی باشی که سریع طرف رو بشناسی و تن به این کارا ندی البته تعداد کمی هستن که واقعا علاقه دارن که گذر زمان همه چیز نشون میده...

بهتره بلاکش کنی اینجور ادما بدرد نمیخورن

اگه زمانی هم از کسی خوشت اومد یکم بیشتر به خودت فرصت بده بشناسیش سریع وا نده ممکنه حتی چند ماه یا سال طول بکشه

من همونم که همیشه غم و غصم بیشماره اونی که تنها ترینه حتی سایه هم نداره😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مقصر بودم تو کات ،بداخلاقی کردم واسه چندمین بار اول رابطه از توان و غرورش خارج بود رفتارام آخرش ب ...

پیامت اشتباه جواب دادم به اون یکی🤣

من مقصر بودم تو کات ،بداخلاقی کردم واسه چندمین بار اول رابطه از توان و غرورش خارج بود رفتارام آخرش ب ...

بزار گذر زمان مشخص میکنه الان نمیشه چیزی گفت معلوم میشه هدفش چی بوده

بزار گذر زمان مشخص میکنه الان نمیشه چیزی گفت معلوم میشه هدفش چی بوده

هدفش رابطه جدی نبود شرایط خانوادگیش جور نبود 

میخواست ولی از تولنش خارج بود مطمئن بودم خیلی هم کاراش زیاد بود و پرمشغله رو اعصابش رفتم دیگه بیخیال شد بهش برخورد ،میخوام ببینم هنوزم حس داره بهم یا نه

خب اینو زودتر میگفتی...۸۰درصد پسرا همینن فقط برای مسائل جنسی برای یه مدت رفیق میشن شما باید آدم تیزی ...

من تن به این مدل چتی ک میگف ندادم.. دیدم داره سرد میشه.. مطمئن شدم هدفش فقط رابطه ج هس... الانم ک رفته با دیگری.. اگ منو میخاس ب خط قرمزام احترام میزاش و میموند.. خصوصا ک هیچ علاقه ای برا شناخت من نداشت

من تن به این مدل چتی ک میگف ندادم.. دیدم داره سرد میشه.. مطمئن شدم هدفش فقط رابطه ج هس... الانم ک رف ...

اینجور آدما فایده ندارن عشق با هوس فرق میکنه نباید با احساسات کسی بازی بشه بهترین کار کردی