2777
2789

بستگی داره کجا باشین شوهرمن محضر داره آره بازه

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بستگی داره کجا باشین شوهرمن محضر داره آره بازه

میدونین که میشه محضری از همسرم حق حضانت بچه رو بگیرم یا حتما باید نامه ای چیزی از دادگاه باشه ؟؟؟

میخام برم محضر حق طلاق و حضانت بچه رو بگیرم 

قبول کرده بیاد فعلا

میدونین که میشه محضری از همسرم حق حضانت بچه رو بگیرم یا حتما باید نامه ای چیزی از دادگاه باشه ؟؟؟میخ ...

میشه عزیزم  نامه دادگاه نمیخاد

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
بیشتر ببینید
خیلی ممنونببخشید اینقدر میپرسم الان حق رو بهم بده بعدا میتونه بزنه زیرش یا ن ؟

اگه محضری کنه دیگه نمیتونه عزیزم 

بیشتر ببینید
خیلی ممنونببخشید اینقدر میپرسم الان حق رو بهم بده بعدا میتونه بزنه زیرش یا ن ؟

میخای جدا شدی

بیشتر ببینید
یه دنیا ممنون ...

فدا گلم کاری نکردم

بیشتر ببینید
میخای جدا شدی

فعلا یه دعوا شدید با خانواده همسر داشتیم که خیلی چیزا بهم ریخته 

میخام یه ترسی پای شوهرم بذارم 

بعدم خانواده همسرم به بچم توهین میکردن و میگفتن مال خودمونه حقمونه 

مفصله تاپیکام هست 

دوشب خواب ندارم 

الان شوهرم بیدار گردم میگم یا حق اینارو میریم محضری به من میدی یا زنگ میزنم بابام بیاد تکلیفم روشن کنه من دیگه تحمل رفتارای تورو ندارم

فعلا قبول گرده 

نمیدونم چیکار کنم 

تمام بدنم هم درد میکنه هم یخ کرده

فعلا یه دعوا شدید با خانواده همسر داشتیم که خیلی چیزا بهم ریخته میخام یه ترسی پای شوهرم بذارم بعدم خ ...

اگه واقعا بده که خوبه یه تعهد عالی میتونه باشه برا شما هم حاشیه امن میشه

بیشتر ببینید
اگه واقعا بده که خوبه یه تعهد عالی میتونه باشه برا شما هم حاشیه امن میشه

بیشتر برا دلخوشی خودمه 

اینقدر پریشونم دارم به زمین و زمان میزنم یه چی آرومم کنه 

وگرنه قصد جدایی ندارم 

ولی نمیخام این‌باره همسرم فک کنه عه تموم شد و چند ماه بعد دوباره یادش بره

بیشتر برا دلخوشی خودمه اینقدر پریشونم دارم به زمین و زمان میزنم یه چی آرومم کنه وگرنه قصد جدایی ندار ...

خوبه واقعا مرد باید یکم بترسه وگرنه هر کاری میکنه

بیشتر ببینید