linda77 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 14355 عنوان جدی مزخرف تر از دوران کنکور مگه هست 490 بازدید | 67 پست نمیدونم چرا حس میکنم کنکور تازه اولیشه😑 𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست... بیشتر ببینیدبستن 1404/01/10 | 21:38 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیزی_به_ذهنم_نمیرسه عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 624 گوه تو کنکور😑 اگه امضامو دیدی ...ممنون میشم یه صلوات برا رسیدنم به آرزوم بفرستی ،مرسی مهربون🫂💗
linda77 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 14355 گوه تو کنکور😑 موافقم واقا 𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست... بیشتر ببینیدبستن
linda77 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 14355 پر استرس ترین دوران زندگی یه آدم. 🥲 دقیقاً زندگی و آینده ات رو هواست کلا 𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست... بیشتر ببینیدبستن
تیلوررسویفت عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 333 دقیقاً زندگی و آینده ات رو هواست کلا حققققق مثل چی درس میخونی و هنوز جایگاهی تو اجتماع نداری
linda77 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 14355 آرهه بعدش باید با خانواده حال به زنم زندگی کن اونا بگن خرجتو نمیدیم برو شوهر کن شوهر چرا خودت میری کار میکنی خرجتو در میاری 𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست... بیشتر ببینیدبستن
nctxty عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1856 به قدری از درس خوندن های تکراری خسته شدم که حتی دلم برا ظرف شستن و گردگیری کردن خونمون تنگ شده😑 معجزه ی خدا خبر نمیکند📣 لطفا با احتیاط ناامید شوید⛔️
linda77 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 14355 حققققق مثل چی درس میخونی و هنوز جایگاهی تو اجتماع نداری علاوه بر اون بابت آقایانی که هر روز یه تصمیم جدید میگیرن هم باید استرس بیشتری رو تحمل کنی فکر کن یک ماه دیگه کنکوره، بعد اینا دوباره میخوان مصوبه جدید بدن 𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست... بیشتر ببینیدبستن
nctxty عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1856 آره هست=دوران بارداری وای آره نه ماه حمل کردن خیلی سخته😕 معجزه ی خدا خبر نمیکند📣 لطفا با احتیاط ناامید شوید⛔️
linda77 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 14355 به قدری از درس خوندن های تکراری خسته شدم که حتی دلم برا ظرف شستن و گردگیری کردن خونمون تنگ شده😑 من به شخصه میرم وسط درس خوندن ظرف میشورم 𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست... بیشتر ببینیدبستن
linda77 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 14355 آره هست=دوران بارداری انشالله اینو هیچوقت تجربه نمیکنم. 𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست... بیشتر ببینیدبستن
_invisible_ عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 1484 من یازدهمم سال بعد قراره این فشارو تحمل کنم هر چند الانم همچین راحت نیستم 🕳گُمشُدهدَر،جَنگَلِمَتروکهیاَفکار!...
تیلوررسویفت عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 333 آره هست=دوران بارداری آخیلی عزیزم به این فکر کن که حیات داره تو وجودت شکل میگیره و تو هرلحظه پیدایش یه آدم جدیدو میتونی حس کنی