2777
2789

کاش دیشب خودمو کنترل میکردم کاش خفه خون میگرفتم این کارو نمیکردم الان همه یه دید خیلی بدی نسبت دارن که من زبون درازم و پرخاشگرم😭😭😭خیلی حالم بده واقعا😭

تو تاپیک قبلیم ماجرا رو گفتم یه بار دیگه ام اینجا میذارم

ما داشتیم راجب معدل حرف میزدیم، من امسال کنکوریم و چیزی نخوندم پارسالم که یازدهم بودم نهایی داشتم و نخوندم و معدلم خیلی کم شد و کلا درس نمیخوندم، من دهم خوب خوندم و همه نمراتم خوب بودن به جز رياضي و زبان بعد من گفتم معدل دهمم خوب بود گفت نه کجا خوب بود خلاصه اینجا چیزی نگفتم اما بغضم گرفته بود.. قبلا هم کاری کرد من بدون آزمون برم مدرسه نمونه دولتی و پیش بقیه میگفتن که اره من بردمش نمونه وگرنه قبول نشد خلاصه خیلی از قدیم هم دلم گرفته بود یهو زدم زیر گریه و رفتم اتاقم و حینی ک داشتم میرفتم گفتم اصلا نمیخواستم بخونم خودم نخوندم اینارو با گریه و صدای بلند میگفتم، حالا حق با کی بود؟ همه بهم گفتن خودتو کوچیک کردی چرا خودتو خراب میکنی با این رفتارات اینم اضافه کنم که خونه ی یه خاله ی دیگه م بودیم و اونا اینجا اومده بودن شب نشینی و من تو اون جمع این کارو کردم😭 و شوهر خالم قبلش میگفت تو استعداد خیلی خوبی داری حیفه استفاده نمیکنی و نیم خونی و اینا... همه میگن چیز بدی نمی‌گفت ک تو اینطوری کردی واقعا کارت زشت بوده 😭 یکی دیگه از شوهرخاله هام به شوخی  میگفت با هرکی ازدواج کردی شب بعدش میای سر خونه ی بابات😭 حالم بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا که چیزی نیست دختر خوب پاشو خودت رو الکی ناراحت نکن زندگی خیلی چالش های سخت تری داره ولی بهت بگم اگر هدفی داری براش بجنگ و بهش برس سعی کن اگر قراره کاری رو انجام بدی به بهترین شکل ممکن انجامش بدی

حرف مفت می زنن کارت اونقدرا هم که میگن زشت نبوده ،تو نوجوانی و سنت پایین مسلما منت گذاشتن کسی رو تحمل نداری خب می خواست این کارو نمی کرد که الان منتشو میزاره کار اون زشت تر بوده که

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
بیشتر ببینید
حرف مفت می زنن کارت اونقدرا هم که میگن زشت نبوده ،تو نوجوانی و سنت پایین مسلما منت گذاشتن کسی رو تحم ...

این کارشو دیشب چیزی دربارش نگفت، ولی حس میکنم خیلی برخوردم زشت بود🥲 یکی دیگه از شوهر خاله هام همش میگفت چرا اینقدر برخوردت زشت بود و اینا.. وای نکه تو اون حینی که داشتم میرفتم اینم گفتم که درس خوندنم به خودم ربط داره به کسی ربطی نداره دیگه و... 

چون هنوز سرد وگرم دنيارو زياد نچشيدي برات اين اتفاقا خيلي مهمه والبته ما هرچي بگيم سخت نگير فايده نداره فكركنم

ولي عزيزم تو سن تو خيلي طبيعيه نتوني خودتو كنترل كني نتوني درست فكركني و جواب بدي و بقيه هم قطعا زياد به دل نميگيرن

منم خودم سال ٨٩ عيد نرفتم خونمون كلا تو اردو نوروزي بوديم همش درس ميخوندم يه عالمه كلاس و تلاش آخرم رشته كامپيوتر شهرستان دولتي قبول شدم خيلي ناراحت بودم ازبس گريه ميكردم براي رتبم

وليييييي الان خيلي حالم خوبه طراح سايتم اونم هرموقع دلم بخواد كار ميكنم

ميخوام بگم تلاش كن ولي خيلي چيزا مهم تراز درسه

اینا که چیزی نیست دختر خوب پاشو خودت رو الکی ناراحت نکن زندگی خیلی چالش های سخت تری داره ولی بهت بگم ...

من دیگه کامل امسالو گفتم نمیخوام بخونم میخوام سال دیگه شروع کنم.. دیگه اینا بحثو بردم رو این معدل کوفتی دیگه من اینجوری کردم، ولی خیلی حس بدی دارم بهشم پیام دادم که معذرت میخوام و این حرفا ولی بازم دلم آروم نمیگیره حس میکنم دیگه دیدشون نسبت بهم عوض شده، خود خالمم خیلی بد دله حس میکنم ديه مثل قبل نمیشه باهام😭

چون هنوز سرد وگرم دنيارو زياد نچشيدي برات اين اتفاقا خيلي مهمه والبته ما هرچي بگيم سخت نگير فايده ند ...

بخدا از بس گریه گردم که چشمام خونه اصلا نمیتونم خودم ببخشم 😭 من خیلی زود رنجم به خاطر همینم زود عصبی میشم ولی همش خودمو سرزنش میکنم که ای کاش لال میشدم و اینارو نمیگفتم😭😭😭 کاش یکم آروم بشم😭😭

این پیاممو هم فرستادم واسش

سلام آقای (فامیلیش گفتم) 

خواستم بابت امشب معذرت بخوام، واقعاً قصد نداشتم بی احترامی کنم یا تند برخورد کنم

من یه کم زودرنج‌ام و یه لحظه احساسی شدم بعدش خودم هم پشیمون شدم و خجالت کشیدم شما همیشه به من لطف داشتید و برام مهمه که دلخور نباشید ببخشید اگه بد برخورد کردم🌹

بنظرت مث قبل میشه؟ 

رفتارت طبیعی بوده،بلاخره خسته شدی از این حرفاهمه فاز دانایی و سرزنش برمیدارن ولی یه وقتایی آدم حوصله ...

من کلا روی این موضوع کنکور حساسم حتی پریشبم یکس خیلی آروم و خوب داشت نصیحتم می‌کرد باز من زدم زیر گریه🥲

من کلا روی این موضوع کنکور حساسم حتی پریشبم یکس خیلی آروم و خوب داشت نصیحتم می‌کرد باز من زدم زیر گر ...

کاملا بهت حق میدم

انقد که دیگرون دخالت میکنن و میخوان نصیحت کنن آدم حساس میشه

خودتو ناراحت نکن به نظرم رفتارت بد هم نبوده

بزار بفهمن حساسی دوست نداری هی گیر ندن و صحبت کنکور پیش نکشن