2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خدا شفاش بده انشاالله خیلی زود حالش خوب میشه آمین

فدای دل مهربونت بشم خواهرم انشالله همیشه سلامت باشید

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

نه شب تولد یک سالگیش از ذوق تولدش ۴۵دقیقه رفت تو شوک که همین شوکه نوعی تشنج بود بردیم بیمارستان دارو ...

ای وااای انشاء الله به حق مادرم فاطمه زهرا سلام الله شفا بگیره 🤲 از ته قلبم دعاش میکنم اسمش چیه ؟ 

نذر صلوات دارم

اخی 😭توکل بخدا ایشالاخدا بحق مریض کربلا پسرشمام شفا میده

فدای دل مهربونت بشم خواهر انشالله همیشه تنت سالم باشه گلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

ای وااای انشاء الله به حق مادرم فاطمه زهرا سلام الله شفا بگیره 🤲 از ته قلبم دعاش میکنم اسمش چیه ؟ ن ...

اسمش آریوان 

قربون مهربونیات بشم تنت سالم باشه همیشه گلم 

منم لایق باشم دعاگوتونم

فدای دل مهربونت بشم خواهر انشالله همیشه تنت سالم باشه گلم

خدا نکنه خواهرم ایشالا خودت و پسر گلت همیسه سلامت باشین پسرمنم خوب حرف نمیزنه میدونم چی میکشی درک میکنم حالت و ان شاءالله هبچ مادری دل نگرانی بچش و نداشته باشه خیلی سخته خیلی

اسمش آریوان قربون مهربونیات بشم تنت سالم باشه همیشه گلم منم لایق باشم دعاگوتونم

چه اسم زیبایی 

چه مادر گلی 

خدا نکنه عزیزم 

خدا بزرگه غصه نخور 🫂 انشاء الله شفا بگیره آریوان دوست داشتنی 

خدا نکنه خواهرم ایشالا خودت و پسر گلت همیسه سلامت باشین پسرمنم خوب حرف نمیزنه میدونم چی میکشی درک می ...

گفتار درمانی بردیش؟

چند سالشه 

ناراحت نباشیا مادر قویی باش 

می‌دونم سخته ها آدم حاضره خار تو چشم خودش بره تو پای بچش نره.ولی با ناراحتی و این داستانا چیزی درست نمیشه 

کفش آهنی پات کن تا میتونی بدو دنبال درمان و راه حل درست میشه به حق علی و اولادش

گفتار درمانی بردیش؟چند سالشه ناراحت نباشیا مادر قویی باش می‌دونم سخته ها آدم حاضره خار تو چشم خودش ب ...

نه هنوز نبردم دکترش میگفت هنوز کوچیکه و همکاری نمیکنه خیلی نگرانشم😔 سه سال و نیمشه بعد از تعطیلات میبرم ایشالا اگه میشه برام دعا کن بخدا دام خونه چند روزه کارم فقط شده گریه  تو بامیلمون بود همسن این اون اثلا حرف نمیزد ولی یهو دو سه ماهه  مثل بلبل حرف میزنه

چه اسم زیبایی چه مادر گلی خدا نکنه عزیزم خدا بزرگه غصه نخور 🫂 انشاء الله شفا بگیره آریوان دوست داشت ...

فداتشم چشم مرسی از لطفت قشنگم 

غصه نمیخورم خواهر پذیرفتم مادر شادی ام برای خوشحالیش هرکاری میکنم