2777
2789

فقط زیبایی 

میدونم اخلاق مهمه 💕✔ 

کلا این تاپیک برای ظاهر شوهرای اینده تون زدم

بنویسید سال بعد میپرسم با همون مرد ازدواج کردید یا هنوز مجرد موندین

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

معیارم فقط اینکه کاری باشه و باعرضه و عشق زیادی بهم داشته باشه چهرشم به دلم بنشینه 

حتمن تگم کنیا سال دیگه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید

به قول مامانم ظاهر جوری باشه که روت بشه بگی دامادمونه...

من اخلاقیات خیلی مهمه 

چشم و دل پاک باشه دنبال دختر مردم نباشه ...

خانواده دوست باشه ...

اهل زندگی باشه و مهربون باشه 

همچین شخصیتی هست ان شاء الله میاد خواستگاریم

منتظر روزی هستم که تو را ببینم ... خودم را بغلت بندازم و هرچقدر میتونم گریه کنم و از این همه دوری گلایه کنم ...اینقدر گریه کنم تا از حال برم 💔

معیارم فقط اینکه کاری باشه و باعرضه و عشق زیادی بهم داشته باشه چهرشم به دلم بنشینه حتمن تگم کنیا سال ...

چشم ایشالله تا سال بعد بهترینا سهم دلت بشه💕

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

مجرد نیستم ولی چهره‌های شرقی به شدت برام جذاب بودن و همون هم شد ازدواجم. سال دیگه نیازی نیست نتیجه رو بپرسین 😁

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
بیشتر ببینید