2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثل منچند سالتهمشکلات چیان؟

درون گرایی و تنها؟ پس نگو مثل من 😊🙌 مشکل با خانواده و شخص خودم ،  و جایگاه خودم ( با اینکه متاهلم ، البته فکر میکنم که مجرد هستی گلم ❤ازت کمی بزرگترم😊

ب هر حال خوشبخت بشی ، شاید کمی شبیهه هم باشیم که هستیم ولی انتخاب درست بکن تو زندگیت( همه چی  ب خودت ربط داره، و بعد میندازن گردن خداوند 👌

موفق باشی عزیزه دلم❤

ندارم

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید

خیلی تنهام همه تنهام گذاشتن یه زخم عمیییقی ته دلمه درست نمیشه بلاتکلیف ام اونم درست نمیشه ازهمه چی ناامیدم 🥺💔

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
الان سرگیجه مداومم

وای منم این مشکلو دارم با حالت تهوع دوبار رفتم خیابون ب غلط کردن افتادم گفتم چرا اومدم با این حال. نورم میخوره بهم حالم خراب میشه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....