اونموقع ۳ سال بود ولی الان ۵ ساله دختر ۶ ماهه داره
الان ۳۰ سالشه و من هنوز ازدواج نکردم🥲
رهگذریم و دنیا از آن ما نیست …! سعی کن جوری زندگی کنی که زمانی که نام مهربان می آید یاد تو بیافتند . برای شادی روح خواهرم و شادی دلم اگه دوست داشتی لطف کن و یه صلوات بفرست 🫀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امیدوارم هرچه زودتر با ی مرد خوب ازدواج کنی😍ولی خوشبحالت که تا الان ازدواج نکردی من همیشه حسرت میخو ...
من ۱۸ سالمه خیلییییی زوده تازه دارم دانشگاه میرم ولی هر بار به زندگی اونا نگاه میکنم یاد مرگ خواهر کوچیکترم می افتم
رهگذریم و دنیا از آن ما نیست …! سعی کن جوری زندگی کنی که زمانی که نام مهربان می آید یاد تو بیافتند . برای شادی روح خواهرم و شادی دلم اگه دوست داشتی لطف کن و یه صلوات بفرست 🫀
وای اینم خیلی منو آزار میداد که مثل ی حیوون فقط موقع نیازش میومد سمتم و باهام خوب بوداره واقعا تا قب ...
اره انگار همشون همینن!
بعد ازدواج دیگه واسه هم تکراری میشن .این بچه هاهم زندگی و آرامش رو از آدم میگیرن.همسرم الان با حالت طلبکارانه گفت چرا نمیخوابونیشون😐خب نمیخوابن چیکار کنم
قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم میتوان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
خب خواهرم ۶ ساله بود که در اثر اتفاق خیلی تلخی که برامون افتاد جونشو از دست داد همیشه با شیرین زبونی می گفت من وقتی مامان شدم شما بچه هام باشین ولی یه سال بعد زندگی ما تلخ و تاریک شد