2777
2789
عنوان

رویای بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2012 بازدید | 166 پست
من سال٩٢ ازدواج کردماما لیاقت مادر شدن نداشتمتصمیم گرفته بودم با خودم کنار بیام اما اتفاقی افتاد که ...

عزیزم آن شالله ک هم من هم شما ب خواسته ی دلمون برسیم 

ازت سوال نمیکنم ک چه اتفاقی اما هر چی ک هست حل بشه ان شاللع

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ممنون عزیزم. چشم انتظاری سخت مخصوصا بالای 5 سال. هر ماه منتظری

واقعا خیلللی سخته خصوصا اینکه ک چندین سال گذشته باشه و همشم با خودت فکر کنی ک انگار قرار نیست کلا تا آخر عمر باردار بشی 

مشکلم فولیکولام کوچیکن و با دارو رشد هم میکنن سایزش خوب میشه مثلا ابن ماه ک آی یو آی کردم سایزش ۲۲ و ...

وزنت چی؟اگه چاقی رژیم سفت و سخت بگیر لاغر کن پیاده روی تند خیلی مؤثره، مغزیجات بخور،روغنی اصلا نخور یه مدت فقط پختنی بخور 

یا دافع البلیات
وزنت چی؟اگه چاقی رژیم سفت و سخت بگیر لاغر کن پیاده روی تند خیلی مؤثره، مغزیجات بخور،روغنی اصلا نخور ...

گلم من لاغرم مغزیجات خوردم گرمیجات خوردم جوراب میپوشم برای گرم کردن رحم همه کار کردم عمل کردم نشد آی یو آی کردم نشد هر ماه کلی امپول و دارو زدم ک دیگه از عوارض امپبولا وقتی ک وایمیسم سرگیجه بد میگیرم احساس میکنم میخام بخورم زمین .والا نمیشه 

فقط ازتون خواهش میکنم تمنا دارم هر کی این تاپیک منو میبنه نفری یه صلوات ب نیت باردار شدنم برام بفرسته الهی ک هر کی برام دعا میکنه و صلوات میفرسته خدا اول سلامتی ب خودش و خانوادش بده بعدم حاجتش رو بده به حق این ماه رمضان عزیز برام دعا کنید و نفری یه صلوات بفرستید ممنونم خدا خیرتون بده الهی 

فقط ازتون خواهش میکنم تمنا دارم هر کی این تاپیک منو میبنه نفری یه صلوات ب نیت باردار شدنم برام بفرست ...

صلوات فرستادم برات،نذر کن انشاالله حاجت روا میشی،به امامزاده ای تو شهرتون که جواب میده دخیل ببند چون من خودم تو شهرمون هر دعایی دارم میرم اون امامزاده ردخور نداره

یا دافع البلیات

ول وومن بخور روزی ۳ لیون دمنوش نعنا  و حذف قند و وورزش و معجون

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃