2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم شیر خشکی شه

| مشاهده متن کامل بحث + 11638 بازدید | 493 پست
مدفوعش از حالت نرمال بقیه بچه ها رقیق تره ، سینه پس میزنه یا حتی ممکنه نزنه، جفت بچه های من آلرژی دا ...

از همین الان شروع میکنم

اخه من فقط بیسکویت میخوردم که اونم ترک میکنم چون ماست و شیر و اینا به خودمم نمیسازه و نمیخورم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه قطره خارجی هست به اسم کولیکز .سه ماه اول این برای کولیک عالیه .نمیذاره بچه دل درد بشه .اروم میکنه ...

اتفاقا کولیکز بهش میدم گفتم شاید دل درده 

ولی اخه اصلا گریه نمیکنه فقط وقتی شیر میخوره گریه میکنه  نمیخواد بخوره من به زور میدم 

بچه بزرگه بی اشتهایی وحشتناکی داره رفلاکس نداره دیگه ۴ سالشه ۱۱ کیلوه

خوبه واسه چهار ساله وزنش .نگران نباش بچه ها رو همه باید به زور غذا داد .منم از دست غذاشون موهام سفید شد  بس حرص خوردم و می خورم 

از همین الان شروع میکنماخه من فقط بیسکویت میخوردم که اونم ترک میکنم چون ماست و شیر و اینا به خودمم ن ...

آفرین دختر خوب ، نگران نباش از الان مشکل شیر نخوردن بچه ت رو حل شده بدون ،  فوق تخصص آسم و آلرژی اطفال به من گفته بود چون بچه ت زیر سه الی چهار ماهگی علایم آلرژی بروز داده با رعایت رژیم زیر یک سالگی خوب میشه ، همین هم شد ده ماهگی اوکی شد کاملا این یکی شش ماهشه فعلا که توی رژیمم ان شاالله اینم رفع میشه زیر یک سال 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بیشتر ببینید
از همین الان شروع میکنماخه من فقط بیسکویت میخوردم که اونم ترک میکنم چون ماست و شیر و اینا به خودمم ن ...

گوشت گوساله و گاو چرخ کرده  حتی آب خورشتی که توش گوشت گوساله یا گاو بوده ممنوعه ، ژله پاستیل ژلاتین گاوی محصولاتی که روشون نوشته شیر خشک تو بگو یه تیکه شکلات ممنوعه ، خامه شیرینی ها و کیک هایی که توش شیر خشک مصرف شده ، انواع پنیر و بدتر از همه پنیر پیتزا ممنوعه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بیشتر ببینید
از اول دادم تا چهل روزگی خورد ولی انقدر اطرافیان و این همسر دهن بین من گفتن شیر خشکیش نکنی که زیاد ن ...

شیشه شیر اونت مدل سینه بگیر و شیر خشک رو وقتی گرسنه است بده بهش میگیری تو بغل خودت بده بهش

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

دلیلش اینه که وسط شیر خوردن ادامه نمیده اینه که آروغ داره باید وسطش که قطع میکنه یا گریه باید فورا برش داری اروغشو  بزنه بعد دوباره میخوره ولی شیر خشکم یچیزی بخر که طعمش شبیه شیر مادر باشه

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

وای که چه روزایی یادم افتاد استاتر

پسر منم همین بود

با این تفاوت که تو میگی من شیر دارم و لبریز میشه اما من شیرمم کم بود

یک ماه اول همون شیر خودمو میدادم و شیر خشک اما همونم نمیخورد. انقدر کم میخورد که زردی شدید گرفت. همه میگفتن زیاد شیر بده مگه میخورد.

خلاصه رفت توی دستگاه و بعدش من با بدبختی بهش شیر خشک میدادم. یکماهه که شد نمیدونم چی شد کلا دیگه شیشه نگرفت. شیر خودمم کم بود ولی باز همونم مثل بچه ی تو در حد آب اولشو میخورد و ول میکرد. اما چاره چی بود😐😑

دیگه همونطوری طی کردم تا شش ماهه شد و بیشتر با غذا سیرش میکردم.

الان چهار سالشه و هزار ماشااله مشکلی نداره. البته یه کم ریز تقشه اما قدش خوبه

من که راهکاری پیدا نکردم به هر دری زدم

فقط تنها تکنیکی که داشتم این بود که راه میرفتم و بهش شیر میدادم. وقتی راه میرفتم حواسش پرت میشد و بیشتر میخورد. کلا من در حال راه رفتن بهش شیر میدادم حتی تا دو سالگی. امتحان کن شاید جواب داد

خوبه واسه چهار ساله وزنش .نگران نباش بچه ها رو همه باید به زور غذا داد .منم از دست غذاشون موهام سفید ...

پیرمون کردن این بچه ها

نه باید ۱۶ کیلو باشه پنج کیلو کم داره متاسفانه

توروخدا ببر ی متخصص خوب من پسراولم همین بود ب هیچ عنوان سینمو نگرفت،میدوشیدم با قاشق بهش میدادم پیرم کرد الان ۷سالشه تازه چتدماهه ک خوب شده،هرچی دکتر میبردم میگفت سالمه بچت ب غذا افتاد ک بدتر همیشه فرنی و شله زرد و کاچی میخورد،دوماه موند ۳سالش پرشه تازه یکم نون میخورد،امکان نداشت یروز بالا نیاره،مث زنای حامله بود با بوی هرغذای  میگفت دارم بالامیارم

هرچی دکتر طب سنتی و متخصص بردم فایده نداشت تا اینکه یشهر دیگه ی دکتر پیداکردم بردم گفت رفلاکس شدید داره دارو داد الان از مهرماه ک بردمش خداروشکر مشکلش حل شده و یکم ۳-۴کیلو وزن گرفته،انشاله خداخیرش بده تا عمردارم باید دعاش کنم