2777
2789

و یه جایگاه اجتماعی خوبی داشته باشم و به جایی برسم 

می‌خوام دکترا بگیرم یا اگه دیدم دکترا قبول نمیشم دوباره کنکور بدم پرستاری بیارم حداقل تو خونه گوشه نشین نشم ولی من هیچ امیدی به قبول شدنم تو دکترا و ارشد یا کنکور ندارم کاش میشد یه کاری هر چند کوچیک داشتم سرم گرم میشد و پولی هم داشتم به نظرتون یه دختر که میخواد تا ابد مجرد بمونه چیا رو باید در خودش تقویت کنه یا چه آپشنی داشته باشه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چند سالته و چرا میخوای مجرد بمونی؟ به نظر من هرکسی برا خودش هم داستان لازم داره و نباید مجرد بمونه

تنهایی رو خیلی دوست دارم نمیتونم با کسی ازدواج کنم هیچ میل جنسی ای ندارم و بدرد ازدواج نمیخورم کلا آدم سردیم 

اول ببین شهری که توش هستی چه امکانات و ویژگی هایی داره.بهترین کار ارسال جنس به خارجه الان

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

نه کلا نمی‌خوام ازدواج کنم پیشرفت کنم وقتی نمیشه میگم کلا امیدی به قبولی ندارم

ازدواج کن  تو ۳۰ تا ۳۵ سالگی دیر ازدواج کن بالاخره نمیشه که 

هیچ وقت خانوادم رو نمی بخشم.... 🙃

نه کلا نمی‌خوام ازدواج کنم پیشرفت کنم وقتی نمیشه میگم کلا امیدی به قبولی ندارم

چرا . ازدواج خودش بخشی از پیشرفته 

یه صلوات میفرستی برای سلامتی و ظهور امام زمان  ؟ :)❤️ دمت گرم🫀

عزیز من کلا ازدواج بدردم نمیخوره

خب ببخشید ولی پدر مادرت که تا آخر عمر پیشت نیستن تنها میشی و زندگی برات خسته کننده میشه ولی خب بازم زندگی خودته هر جور دوست داری

هیچ وقت خانوادم رو نمی بخشم.... 🙃

اگه سرمایه داری که بتونی خودت یه کاری باهاش راه بندازی که خوبه، اگه نه تنها راهش درس خوندنه،به نظرم برای پرستاری بخون

رشتت چیه که میخوای دکترا بگیری؟نمیتونی برای ازمونای استخدامی شرکت کنی؟