2777
2789
پس اسم فطریه نذارید روش ، بگید کار خیر منم مثل شمام . 🪻قبول باشه

چرا نذاره حالا عید فطر یه کمک به نیازمند کنید اسمش فطریه باشه چی از کلاستون کم میکنه ؟!!چرا فکر می‌کنید هر کاری که برای خدا باشه بی کلاسیه 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در روزهای دیگه ام میشه به نیازمن کمک کرد😊

اگه عید فطر کمک کنن درست نیست؟؟

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
بیشتر ببینید
مممنون عزیزماوههههه برنج چقدر زیاده

اره کسی که برنج بخوره نفری سه کیلو از برنجی که میخوره باید حساب کنه

البته یه سری شرایط داره من از حاح اقای محلمون شنیدم که متوسط جامعه رو باید در نظر بگیری که نون و گندم بیشتر مصرف میکنن

ما خودمونم از گندم میدیم فطریه امون رو

ولی کسی که واقعا وضعش عالیه بهتره از برنج بده

من کاری به دیگران ندارم راجب خودم گفتم

علت اینکه فکر میکنی روز عید فطر روز خوبی برای کمک بهونیازمندا نیست و در ردزهای دیگری میشه اینکلرو کرد چیه

البته اگه دوست داری جواب بده

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
بیشتر ببینید
اره کسی که برنج بخوره نفری سه کیلو از برنجی که میخوره باید حساب کنهالبته یه سری شرایط داره من از حاح ...

بله عزیزم

البته تو یه تاپیکی الان گفتن که مراجع گفتن میشه گندم رو حساب کنن حتی اگه برنج زیاد مصرف کردن

تو را جانم صدا کردم و اینکه برتر از جانی ❤پسرم همه زندگیمه❤