2777
2789
عنوان

عجب شبی بود🥺

849 بازدید | 82 پست

کاش منو دلداری بدین💔

امشب مهمونی بودیم خونه یکی از نزدیکانمون ، خودشون میدونن بچه من خونه کسی میره اذیت میکنه زنگ زدن دعوت کنن بهشون گفتم کاش ما نیایم میدونید این بچه خیلی اذیت میکنه گفتن نه اینچحرفیه میاد بازی میکنه و... خیلی اصرار کرد منم دیدم دارن ناراحت میشن گفتم باشه،

حالا اونجا شیطونی میکرد ولی همش حواس من و باباش بهش بود ،بخاطر ما سفره شام رو زود انداختن اومدیم بشینیم نمیدونم کی به این بچه چیزی گفت ناراحت شد لج بازیش شروع شد و افتاد به گریه و جیغ زدن ، خدایا هر کار کردم کوتاه نمیومد گریه میکرد که بریم خونه میبردم تو اتاقشون که حداقل صداش بقیه رو اذیت نکنه ول نمیکرد، بیچاره ها اینهمه تدارک دیده بودن ما که نتونستیم درست بشینیم غذا بخوریم بقیه هم فکرکنم اعصابشون خورد شده بود ، دخترشون ۱۰_۱۲ سالشونه مداام میگفت اااااه اااااه

از همون سر سفره پاشدیم اومدیم،

خییلی اعصابم خورد شده از اینکه مهمونیشونو بهم زدیم خودشونم خیلی ناراحت بودن، کاش نرفته بودیم🥺

هیچوقت بااین بچه جایی خوش نمیگذره، خودمون به درک شب بقیه هم تلخ کردیم😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشکالی ندارد عزیزم اگه مهمونها عاقل باشند درک میکنن شمارو خودت رو ناراحت نکن چندسال دیگه بچت ازآب وگل درمیاد فقط خاطره هاش میمونه

ازخدا میخوام به تمام ارزوهاتون برسین
بچس دیگ عزیزم بیخیال ناراحت نکن خودت یکیشم ما داریم دهنمون سرویس کرده

خودم مجبورم تحمل کنم ولی از اینکه حس میکردم بقیه نمیتونن تحمل کنن هر چند برده بودم تو اتاق خیلی ناراحت شدم

شاید بیش فعاله یه دکتر ببر

آره هستش دارو بهش میدم ولی اثر چندانی نداره، امشبم تا قبل شام شیطونی میکرد ولی خوب بود فقط گریه ها و‌جیغ هاش شروع شد آدمو روانی میکنه

خودم مجبورم تحمل کنم ولی از اینکه حس میکردم بقیه نمیتونن تحمل کنن هر چند برده بودم تو اتاق خیلی نارا ...

ناراحت نکن خودت عزیز دلم اونا مطمئنا درکت میکنن و میدونن بچت کوچیک و گاهی از این رفتارها می‌کنه

با بچه کوچیک جایی رفتن واقعا سخته