2777
2789
عنوان

چقد گال زیاد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 53 پست
اگه کرج هستید دکتر عالی معرفی کنم . من یه بار رفتم پیشش خوب شدم

ن متاسفانه

هر کی چشمش به امضام افتاد واسه شادی همه اموات مخصوصا پدرم صلوات بفرسته💚   دعا میکنم هرگز غم عزیزاتونو نبینید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما مگه کجایی که میگین اونجا زیاده

عزیزم تو نی نی سایتم سرچ زدم تاپیکایی ک خوندم مال این چند روزه بودن

هر کی چشمش به امضام افتاد واسه شادی همه اموات مخصوصا پدرم صلوات بفرسته💚   دعا میکنم هرگز غم عزیزاتونو نبینید.

روستاییم

ببین اگر نظافت هم خوب رعایت کنه طرف باز هم امکان ابتلا هست؟؟؟ 

من شنیدم میگن نباید دست آدم مبتلا رو طولانی مدت بگیری، یا باید حواست باشه لباسهایی رو که میشوری نزدیک لباس آدم مبتلا نباشه 

تا یه کم بدنم میخواره میترسم🥲اخه بچه داداشم گرفتش منم بغلش کردم میترسم

متاسفانه مسریه

ما رفتیم مراسم ختم روستا دست جمعی گرفتیم 

البته خوب میشه برعکس اسمش ک ترسناکه زود خوب میشه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
ببین اگر نظافت هم خوب رعایت کنه طرف باز هم امکان ابتلا هست؟؟؟ من شنیدم میگن نباید دست آدم مبتلا رو ط ...

اتفاقا زن داداشم یه آدم بسیار منظم و تمیزه

ولی اول پسر بزرگش گرفته بود اون خوب شد ولی اینا خوب نمیشن

متاسفانه مسریهما رفتیم مراسم ختم روستا دست جمعی گرفتیم البته خوب میشه برعکس اسمش ک ترسناکه زود خوب م ...

امیدوارم

الهی بمیرم بچه داداشم گرفته کوچیکه چند بار بردنش دکتر خوب نشده

دوره درماتش ۶ ماه بعد ۶ ماه خودبه خود خوب میشن ...ولی جاش میمونه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید
خیلی بده بچه داداشم چن ماهه گرفته چند بارم میبرش دکتر خوب نمیشه

الله اکبر یادش نه بخیر خیلی خیلی خیلی بد 

عزیزم شاید درست دارو استفاده نمیکنه یا بلاخره حتما یه چیزی هست و گرنه رعایت کنی خوب میشه

اتفاقا زن داداشم یه آدم بسیار منظم و تمیزهولی اول پسر بزرگش گرفته بود اون خوب شد ولی اینا خوب نمیشن

خب بنده خدا از پسرش گرفته 

خیلی ترسناکه 

من شنیدم توی مکان‌های عمومی امکان ابتلا بیشتره مثل باشگاه و خوابگاه ها

دوره درماتش ۶ ماه بعد ۶ ماه خودبه خود خوب میشن ...ولی جاش میمونه

ای وای   هنوز دو ماهه