2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اون خدای روی زمین منه 

حتی بیشتر و بیشتر از روز اول دوستش دارم 

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی بی دلیل قبول نمیکنم پیشاپیش عذر میخوام پس اگر سوالی از من داری حتما بهم اطلاع بده دوست عزیزم که مبادا شرمند بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

بیشتر ببینید
اره نمیشه کاریش کردواااااقعا نمیشه کاریش کرد هزاران بار حیف

آدم عصبی میشه ولی جدیدا برام این تفاوت شخصیت و اخلاق جالب شده. 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بیشتر ببینید

شما هایی که همو هی بیشتر از روز قبل دوس دارین😍 آیا دعوا هم میکنید باهم؟ چه جوری حلش می کنید؟ دعوا و بحث عشق رو کم نمی کنه؟ 

طرفدار حق و عقلانیت.     🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵صلوات جلیل ختم بفرمایید. 🩵🌹
راستی مهر و عشق و علاقه ما هم بیشتر میشه هر روز هر روز بیشتر یک روح میشیم ۱۷ ۱۸ سال میشه

واقعا خوشحالم 

بمونید برای هم 

آقا شوهر میخوام یکی منو گردن بگیره 😂

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده 

شما هایی که همو هی بیشتر از روز قبل دوس دارین😍 آیا دعوا هم میکنید باهم؟ چه جوری حلش می کنید؟ دعوا و ...

دعوا که صد در صد میشه اما فکر می‌کنم این عزیزان میدونن چطور مسئله رو حل کنن و احترام همو نگه دارن 

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده 

شما هایی که همو هی بیشتر از روز قبل دوس دارین😍 آیا دعوا هم میکنید باهم؟ چه جوری حلش می کنید؟ دعوا و ...

اتفاقا همین یک ساعت پیش بحمون شد

دعوا نمیکنیم نهایتا بحث میکنیم و براش قانون داریم

من دوش اب سرد میگیرم اون میره خودشو مشغول کاری میکنه و میایم باهم با ارامش اول همو میبوسیم بعد دربارش صحبت میکنیم. الانم من دوشمو گرفتم اونم رفته خرید و برگرده تا حرف بزنیم 

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

نه بلکه روز به روز تنفرم نسبت بهش بیشترم شده

تاحالا بخاطر بچم چیزی بش نگفتم به دنیا بیاد طلاقش میدم

سوال(کنکوری)داشتین تگم کنید یا درخواست بدین........کابری دست دوتا رفیقه دندون پزشکه