2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده پریودم خونریزی شدید دارم تمام بدنم درد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 37 پست

عزا داری یکی دو روزه تمام میشه میره تا اخر که عزا دار نمیمونه ادم اینقدر تو طول زنگیش فوت اطرافبان و بستگان رو میببنه که پوستش کلقت میشه

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روحشون شاد خدا صبر بده به عزیزانش ولی عزیزم شما به فکر سلامتی خودت باش ..دوره داره و الان همسرت داغداره و مطمئنا کمکی از دست هیچکس برنمیاد ولی به خودت میتونی کمک کنی

یه نوافن بخور یه نوشیدنی گرم بخور و استراحت کن ..در کنارش اگر همسرتون و بقیه دلداری لازم داشتند کنارشون باش

ولی یادت نره خودت مهمتری

پریودی تو که یه روتین هر ماهست ولی خدا به شوهرت و خانواده پسرخالش صبر بده

در تعجبم ک میگن همسرتو پسرخالتو ول کن نمیدونم اینا تو زندگی واقعیشونم همینقد بیخیالن اتفاقا الان تنها کسی

ک میتونه همسرشونو آروم کنه خود ایشونن

عزا داری یکی دو روزه تمام میشه میره تا اخر که عزا دار نمیمونه ادم اینقدر تو طول زنگیش فوت اطرافبان و ...

الهی هیچکس نبینه😭۲۰ سالش بود

😭😭😭داغ همه چی رو دلش موند 

در تعجبم ک میگن همسرتو پسرخالتو ول کن نمیدونم اینا تو زندگی واقعیشونم همینقد بیخیالن اتفاقا الان تنه ...

😭من خودم دست و دلم میلرزه

خواب ندارم

من حالم بده واقعن😭

در تعجبم ک میگن همسرتو پسرخالتو ول کن نمیدونم اینا تو زندگی واقعیشونم همینقد بیخیالن اتفاقا الان تنه ...

آره واقعا... نظرشون اینه که یه خانواده که داغ جوان دیدنو ول کن و به پریودی خودت برس... حالا پریودی فوقش ۳ روز دیگست و با یه دمنوش حله ولی اون خانواده چی؟؟؟؟؟

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
روحش شاد😔😔اسنپ بگیر یا به خواهری مادری کسی بگو بیاد باهات برید دکتر سرم بزن بیا اینجوری نمیشه که

اخه فامیل خودمونم بوده پسرخاله شوهرم هیچکس نمیتونه دیشب همه تا ۱۲ تو فاتحه خونی بودیم

امروزم میخان برن

الهی هیچکس نبینه😭۲۰ سالش بود😭😭😭داغ همه چی رو دلش موند

خدا رحمتش کنه این چرخه طبیعته هر کسی یه روز به دنیا میاد یه روزم از دنیا میره زندگی خیلی سخته انچنان لذتی هم نداره بخصوص برای ما ایرانیان بنظرم ادم زودتر بره کمتر زجر کشیده هر چند تحمل فراق برای بازمانده سخته

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بیشتر ببینید