2777
2789
عنوان

شوهرم به زور میگه بچه بیار

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 57 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو که شوهرت باهاتون وقت نمیگذرونه و مایلی همیشه باهاش زندگی کنی یه بچه بیار دیگه باهم بزرگ شن اختلاف ...

خب پس‌مشکلات حل نشده ی زندگی چی بشه؟ همینجوری یه بجه بیار دیگه

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
ایشون داره میگه طرف عصبی هست بعد خانم قرص بخوره و وانمود کنه بچه دار نمیشه و مشکل داره؟به نظرتون این ...

به زور بچه دار شدن صحیحه؟

وقتی مادر آمادگی نداشته باشه میدونی چقدر سخت میشه براش بچه داری

همه سختی های بچه رو هم باید تنهایی به دوش بکشه، با این تعریف هایی که میکنه

بدون ذره ای طلا؛ زیبا و پایدار تا ابد 🫶 کوروش

تو که شوهرت باهاتون وقت نمیگذرونه و مایلی همیشه باهاش زندگی کنی یه بچه بیار دیگه باهم بزرگ شن اختلاف ...

بخدا اگه شوهرم باهام خوب میبود و زندگی ارومی داشتم سه تا دیگم میاوردم ولی الان با این وضعیت نمیتونم چون میدونم یکی دیگه بیارم اون هر کار میلشه میکنه منم چاره ای برام نمیمونه

به زور بچه دار شدن صحیحه؟وقتی مادر آمادگی نداشته باشه میدونی چقدر سخت میشه براش بچه داریهمه سختی های ...

من گفتم بچه بیارید؟

قبلش گفتم برید مشاوره 

اما اگر وانمود کنی مشکل داری 

عواقب بدتری برات داره

خب پس‌مشکلات حل نشده ی زندگی چی بشه؟ همینجوری یه بجه بیار دیگه

انگار میخواد پرنده بگیره واسه سرگرمی

بچه اس هزار و یک دردسر داره، با شوهر بی مسئولیت چجوری میخواد بزرگ کنه

به زور بچه دار شدن صحیحه؟وقتی مادر آمادگی نداشته باشه میدونی چقدر سخت میشه براش بچه داریهمه سختی های ...

بخدا هفت ساله مدام اعصاب خوردی دارم مطمعنن ی بچه دیگم بیاد باید ببرنم تیمارستان

بخدا هفت ساله مدام اعصاب خوردی دارم مطمعنن ی بچه دیگم بیاد باید ببرنم تیمارستان

خدا کمکت کنه عزیزم شوهرت خیلی دیکتاتوره ولی نظرم پا پس نکش بگو فعلا امادگی ندارم 

بهش رک بگو اخه زنم یه دلخوشی میخواد بچه بیاره تو که به زندگیت اهمیت نمیدی چرا باید بچه دار بشم

هزار بار بهش گفتم یکی دو ساعت اولش ارومه تو خونه بعد میره بیرون برمیگرده انگار نه انگار .. 

چه بچه بیاری و چه نیاری 

فکر زندگیت کن 

به قول دوستمون شما که قصد دارید باهاش زندگی کنی 

پس درستش کن 

بزرگتری،دکتری،مشاوره ای ، تغییری.........

همون یه بچه هم حق آرامش داره

خدا کمکت کنه عزیزم شوهرت خیلی دیکتاتوره ولی نظرم پا پس نکش بگو فعلا امادگی ندارم

بقران دیگه کم اوردم تو این زندگی هیچ پشتوانه ای هم ندارم الان ک گیر داده برا بچه موندم ب کدوم در بزنم و چیکار کنم