2777
2789
عنوان

شوهرم به زور میگه بچه بیار

1046 بازدید | 57 پست

سلام دوستان😞

من ۲۵سالمه و هفت ساله ازدواج کردم ی بچه پنج ساله هم دارم شوهرم ب شدت عصبیه و اصن حرف حساب حالیش نمیشه وضع مالی چندان درستیم نداریم اصنم تو خونه رابطه درستی نداریم مدام بیرونه با رفیقاش و اصن تو خونه با من و بچم وقت نمیگذرونه وقتیم میاد جرعت حرف زدن باهاش و ندارم بسکه تند برخورد میکنه.. الان حدود پنج شش ماهه میگه من ی بچه دیگه میخام هم خودش مدام میگه هم اطرافیانش ک باید ی بچه دیگه بیاری من دلم نمیخاد تو این زندگی یکی دیگه بیارم چون واقعا دلی ب این زندگی ندارم حداقل ی چند سال دیگه بگذره بلکه یکم پا به سن گذاشت  آروم تر شد یکی دیگه بیارم.. بنظرتون چیکار کنم بقران انقدی ذهنم درگیره و آشفتم ک از خواب و خوراک افتادم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانواده ات میدونن باهات خوب نیست؟

حامی داری؟

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید