2777
2789

یه اخلاق مزخرفی داره تو خونه که نگم اونم فقط با من بده حتی با بچه تو شکمم خوب نیست

جلو خانوادم بدرفتاری نمیکنه باور نمیکنن

آمل امان از اون روزی که خواهر و ننه اش پیشمون باشن 

منو مسخره میکنه سرم داد میزنه همش میگه اذیتم میکنه و کلا میشه یه سگ واقعی تا وقتی که باز بیاییم خونه باز یکم آروم میشه

تو مکان های عمومی از ترسش هر کاری بگه میکنم چون کنترل نداره خلاف میلش چیزی بگم یا کاری کنم داد و بیداد میکنه و بدو بیراه میگه بلند بلند غر میزنه از ترس آبرو میشم یه گنجشک 

همش داد میزنه همش غر میزنه همش حرف میزنه

بخدا که انگار یه دیوونست از دستش خسته شدم

روز به روز هم بدتر و بدتر میشه

تو اقوام یکی دو مورد از همچین دیوونه هایی بود اما شوهرم تا چندماه بعد عروسی این اخلاقش نشون نداد خودشو کنترل میکرد نفهمیدم

بخدا شبا هم موقه خواب آرامش ندارم صداش همس تو گوشمه

مریض بشه میندازه گردن من میگه یا نفرین کردی یا غدای فاسد دادی

اشتباهات خودشو هم میندازه گردن من

از ترسش نمیدونم چیکار کنگ از ترس غر غراش مثل دیوونه ها همش وراجی میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو نامزدی سرمو خورده بود باید زود بچه بیاری سنم میره بالا قهر هم میکرد وقتی قبول نمیکردم

گفتم چه پدر خوبی میشه 

گذشت بعد عروسی از ۲۰ روز بعد عروسی اقدام داشت اونم به زو با دعوا و بحث 

خدا رحم کرد ماه ها حامله نشدم حتی با دکتر هم

گذشت این افسرده شد هر از گاهی هم تیکه مینداخت تو نمیتونی بچه بیاری مردمو نگاه

گذشت دیگه اصلا ماه ها اقدام نمی‌کرد میگفت بچه نمیخوام

دقیقا شوهرمنم همینه

هیچ راه برگشتی ندارم دوتا بچه دارم

روز ب روز داره بدترمیشه مردم میبینم خودم میبینم کلی افسوس میخورم یعنی شوهر من بد دل هم هست خیییلی دیگ افسرده شودم با این

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊

یبار ناخواسته حامله شدم 

اصلا یج ر رفتار میکنه عکس سونو بچه رو نگاه میکنه نه لبخندی نه قربون صدقه ای بعد پرت میکنه

هر وقت مثلا حس کردیم جنسیتش یچیزیه از اون یکی جنسیت گفته خوشم میاد

یا کره خر پدر سوخته اینا میگه

از ترسش نمیتونم اسن انتخاب کنم چون میزنه خونه رو نابود میکنه

خب از بس ازش ترسیدی اینجور شده باید جوابشو میدادی

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ 
بیشتر ببینید

ببین چاره همچین ادمی سکوت نیست. اون دور برداشته و داره سواری میگره. داد کشبد داد بزن وسیله شکوند وسیله بشکون. جلو خانواده ت بدشو بگو تحقیرش کن. انجام بذه ببین چه جوری میشه یه برده رام.. 

چرا طلاق نمیگیری؟

چند بار بهش فکر کردم هنوز نتونستم میگم که اوایل خودشو خیلی خوب نشون میداد بعدش هم گفتم درست میشه الانم دلم نمیاد بچه بی پدر بزرگ بشه