2777
2789
عنوان

انسانیا بیاین

119 بازدید | 10 پست

درس جامعه خیلی خیلی رو اعصابم اصلا نمیتونم یاد بگیرمش 

چجوری باید درس جامعه رو بخونم کلاس دهمم گند زده این درس به اعصابم 

تست هارو همیشه درست میزنم ولی تشریحی خیلی اعصابم رو خورده 

من کتابکار خیلی سبز دارم اگه از روی اون بخونم اشکال نداره؟

اون خیلی مرتب با جدول توضیح داده میخونم متوجه میشم و برام راحته 

ولی همش می‌ترسم کتاب خیلی سبز با کتاب درسی فرق کنه مثلا یه نکته ای رو جا انداخته باشه 

نه خیلی سبز فرق نمیکنه

من منطق و جغرافیا و فنونو همه با خیلی سبز میخونم

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگر می خوای تشریحی ات خوب بشه باید روی متن کتاب تسلط بیشتری داشته باشی

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

جامعه خب حفظی هست دهم چیزی ندارع 😐 😂 جامعه دوازدهم قبول دارم مفهومی هست یه کم 

من می‌شینم موهای بلندم و صافم رو دوباره صاف میکنم دیگ صاف کردن دهن تو که کاری نداره برام😀🤞

تو کلاس خوب گوش کن

هرچی میفهمی به زبون خودت یادداشت کن

بعد بیا بشین برای خودت پروسه درس رو توضیح بده

تشریحی یاد نگرفتی بنویس تا حفظ شی

باید مفهوم رو یاد بگیری تا درسو حفظ کنی

برای کنکور گاج نقره ای بگیر

من جامعه رو صد زدم با همین روشا

تیشه برداشت و زد به ریشه خودش 

کتاب مهر و‌ ماه بخر

هم درسنامه هم تست

شرط میبندم دوماهه جامعه رو فول میشی

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید