2777
2789
عنوان

توروخدا یکی آرومم کنه من چه مادر بدی ام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 84 پست
خودتو ناراحت نکن همه ماها حداقل چندین بار این کارو کردیم.من پسرم اصلا غذا نمیخورد یکبار اش رشته واسش ...

😪😂😂😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب چرا؟ خسته‌ای؟ از جای دیگه عصبانی‌ای؟ حال جسمیت خوب نیست؟ بچه کاملا احساسات مادر رو درک میکنه و با ...

نمیدونم فقط پشیمونم اون لحظه اصلا من آروم نمیدونم چی شدم

خدا برای دل من تو را نگه دارد😍
خودتو ناراحت نکن همه ماها حداقل چندین بار این کارو کردیم.من پسرم اصلا غذا نمیخورد یکبار اش رشته واسش ...

عکس العمل بچه چی بود؟اگه بچه من بود ذوق میکرد😑

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

😅عزیزم خوبه باباها مثل ما نیستن اون لحظه

والا خوب کردی ... مال من گیر داده ب جا کفشی یبار دستشو در جا کفشی گرفت اینقد گریه کرد ک نگووو

عزیزم😣

میدونی ما اگه چیزای خطرناک رو خودمون برداریم یا تغییری بهش بدیم بهتر از اینه که روزی هزاربار بگیم نکن، نرو، ندو، دست نزن

که اخرشم یدفعه حواسمون نیس کار خودشونو میکنن

عزیزم😣میدونی ما اگه چیزای خطرناک رو خودمون برداریم یا تغییری بهش بدیم بهتر از اینه که روزی هزاربار ...

بخدا پری شب ب سرم زده بود بردارم ببرم بزارمش تو اتاق درشو قفل کنم 😂😂😂 شوهرم ک از سرکار میاد گوشی و کارتاشو میزاره روش تا صب ک بخواد بره 

ببین این جور مواقع صحنه رو ترک کنبرو اتاقی جایی درو ببند به گریش و چیزایی که خراب شده اهمیت ندهصورتت ...

راهکارت خیلی خوب بود دوست عزیز

برو بغلش کن و بگو خیلی دوست دارم و ببخشید که زدمت ، من اون لحظه چون غذاتو نخوردی و ترسیدم بدنت ضعیف ...

آخ بمیرم براش الان خوابه دردش به جونم

عزیزم حق داری گاهی وقتا کنترل از دستمون در میرهمنم دیروز داشتم باهاش بازی می‌کردم کلی بوسش کردم یهو ...

ای خاله 🥹

ممنون گلم دیگه تکرار نمیکنم