افطاری یکی از فامیلها کل فامیل رو دعوت کرده رستوران فکر کنم هفتاد هشتاد نفر یا بیشتر....دوتا هم بچه کوچیک دارن خودشون...لازمه ما رفتنی براشون کادو ببریم؟ چون ما افطاری خونه هرکسی میریم هدیه میبریم همیشه...مامانم میگه رستوران شلوغ میشه نیاز نیست ببریم اگه خونشون رفتیم عیددیدنی میبریم...که البته اونا فکر کنم این افطاری رو عیددیدنی هم محسوب میکنن و نیازی نیست برا عیددیدنی بریم خونشون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب مامانم راضی نمیشه که زیاد بخریم برا همه.. میگه زیاد نمیشه بخرم مهمونای اونان نه ما...تازه ممکنه ناراحت بشن ما برای جمعیت خوردنی ببریم...چه میدونم مامانم با این بهانه ها میخواد دست خالی بریم من روم نمیشه
زیاد مهم نیست ببرید یا نه ولی اگر خواستید ببرید چیزی مثل شکلات ، سوهان ، یا گز ، ببرید که هم حملش براشون راحت باشه هم چون بسته ش پرس هست می مونه براشون ، نیاز هم نیست که بسته شما رو باز کنن برای مهمون ها خودشون تهیه همه چی رو دیدن