2777
2789
عنوان

چرا رفیق پسر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 100 پست

عزیزم کشش بین دو جنس یه چیز طبیعی و غریزی هست و اگه این کشش وجود نداشته باشه نشانه نقصه ، به خصوص آقایون که سرشار از تستسترون هستن هیچ وقت نمیتونن دختر مردم و به چشم خواهر ببینن 

تنفر از آقایون هم منطقی نیست بهتره دیدتو عوض کنی و اونارو هم انسان ببینی باوجود جنسیت و ویژگی های مخصوص به خودشون ، من به عنوان یه خانوم که سن شمارو گذرونده بهت توصیه میکنم که با همجنسای خودت دوست شی و هنوز سنت کمه و احتمال آسیب خیلی بالاست و تو الان باید آینده اتو بسازی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم کشش بین دو جنس یه چیز طبیعی و غریزی هست و اگه این کشش وجود نداشته باشه نشانه نقصه ، به خصوص آق ...

وای چقدر خوب گفتی حرفتو کپی کردم هرو۳ت کسی گفت جنس مخالف داشتن عادیه اینو بفرستم براش

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بیشتر ببینید

بعضی ها رفتار عالی دارن چون ظاهشو مبینی نه باطن بعضی ها حرف های دل گرم و زیبا میزنن چون هنوز رابطه صمیمی ندارین بعضی ها قشنگ زیبا وجذاب هستن چون در ی ساعت دیدی  هر کسی برای جذب طرفشون طوری رفتار میکنن که شما باورش کنید قصه گرگ در لباس میش شنیدی  هیچ وقت کسیو در ی زمان و. بیشتر جلبه نکن چون در باطنش نمیدونی چه خبر هست 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
هردوطرف تو رابطه باشن اره احساس ایجاد نمیشه اگه هرکدوم رل داشته باشن ولی باز نمیشه گفت

به نظرم اصلا درست نیست تو رابطه باشی و رفیق جنس مخالف داشته باشی

بالاخره یه جایی ممکنه اونا رو مقایسه کنی و بگی کاش با این بودم

حالا اگه کسی تو زندگیت نباشه اونم فقط یه رفیق پسر داشته باشی واسه اینکه بدون حس رفتاراشو ببینی و بشناسیش بدی نیست

شوهر منم اولش خواهرش بودم😂رفیق معمولی پسر وجود ندارهندارهنداره

دقیقا باشوهرم10سال رفیق بودم😂😂😂😂😂

~زنڋگے جوڔیح ۺـבح ڪ برآ شݩآخټ آבمآ بآیڋ زیسټ شݩآسۍ بخؤنیݥ=//:`✓كاربــر جــدید نیستم✓❣️درانتظارنی نی دار شدن❣️

یه دوستی داشتم دقیقا شبیه تو بود

بعد مدتها تو دانشگاه بالاخره با یه پسر چت کرد (نه همکلاسیش)

دست آخر پسره از چت کردن معمولی خشک و خالی خسته شد بهش پیشنهاد داد😂

معلوم شد از اول میخاسته باهاش دوست بشه

و دوستمم دائم الکراشه و رو همه کراش میزنه

یه مقدار از لحاظ احساسی اذیت شد

ببین اینجا دو دسته داریم 

دخترای خوشگل و دخترای معمولی 

دخترای معمولی چیزی که واقعا دیدم به چشم میتونن با پسرا دوست معمولی باشن چون پسرا اونارو دقیقا مثل همجنس های خودشون میبینن ولی دختر خوشگل نه. دختر خوشگل تروماهای دیگه ای داره همیشه و توی این رابطه ها هم همینطوره حتی اگر واقعا بخواد دوست بمونه پسر هیچوقت به چشم دوست و مثل رفیقای خودش  نمیتونه نگاش کنه

به نظرم اصلا درست نیست تو رابطه باشی و رفیق جنس مخالف داشته باشیبالاخره یه جایی ممکنه اونا رو مقایسه ...

منم موافقم شدید

ولی من درجواب اون خانم گفتم. گفتم چون هرکدوم رل داشتین باهم دوست بودین حس ایجاد نمیشد نمیشه برا بقیه ک رل ندارن هم همین نسخه رو پیچید

بالاخره هرکی رل داشته باشه احساساتش فقط با اون تخیلیه میشه

تا اینکه رفیق جنس مخالف چون رل نداشته باشی احساس ایجادمیشه هر یه حرف باعث میشه تو دلت قند آب بشه

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)