2777
2789
عنوان

چرا رفیق پسر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 100 پست
بمولااا.منکه کلا اهل روابط اینجوری نیستم.😂تاحالام تجربش نکردم خدارو شکر

من اولین و اخرین باری بود ک با یه پسر حرف زدم اونم تازه مامانم در جریان بود

دوهفته نشد خودم بلاک کردم. همشم بخاطر این بود ک میخواستم روشن فکر بازی درارم بگم نه میشه ادم دوست معمولی باشه🗿💀

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من ده ساله دانشگام تموم شده

ی همکلاسی پسر داشتم مثل رفیق و برادر بود، زیادم باهاش در ارتباط نبودم

بعد از سالها بهم پیشنهاد ازدواج داد

میخام بگم فکر پسرا با ما فرق داره

هیچ دختری رو مثل خواهر نمیدونن

😘Thanks GOD 
من اولین و اخرین باری بود ک با یه پسر حرف زدم اونم تازه مامانم در جریان بوددوهفته نشد خودم بلاک کردم ...

من خودم حالشو ندارم اصلا.والا رفیقای دخترمون چین که باز جنس مخالف بخواد باشه.😂فاز بعضیارو نمیفهمم که میخوان اثبات کنن رفیق جنس مخالف هم میشه داشت

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بیشتر ببینید

من مجردی دوستای پسرم بیشتر بود از دختر ها یه دونه بود همسایه بودیم از بچه گی باهم دوست بودیم هم خودش هم خواهرش الانم آبجی صدام میکنه ولی تو این دوره زمونه نمیشه خیلی اعتماد کرد عزیزم مراقب روابط و دوستایی که انتخاب میکنی باش

دوست منظورت پسره؟ولی فکر نمی‌کنم ک هدفش این باشه چون واقعا خیلی عاقلانه رفتار میکنه

میییییزنم خودمو الان خررررررنشووووووو دخترررررر من یه غلطی کردم از تجربه من استفاده کن جان مادرتتتتت

بابا منم میگفتم عاقله قسمممم میخورد دوستی عادی بمونه فقط سلام احوال پرسی 

نمیشه نمیشه نمیشه نمیشه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

اگر بالای 20 سالشه فاصله بگیرین

کلا جالب نیست 

اما اگر خیلی بزرگتر هم باشه که دیگه فاجعه اس

حالا هی بگن کاربرا شماها اصرار بر حرف خودتون بکنین 

پس چرا نظر میخواین 

من موندم 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
من خودم حالشو ندارم اصلا.والا رفیقای دخترمون چین که باز جنس مخالف بخواد باشه.😂فاز بعضیارو نمیفهمم ک ...

دقیقا همینو بگو😂🤌🏻منم اصلا از پسرا خوشم نمیومد

این یدونه ام بخاطر درس بود😂🥲🤦🏻‍♀️فکرکردم میشه باهم درس بخونیم چون اونم مثل من ازمون داد قبول شد و فلان

دیدم نههه نمیشه😂