2777
2789
عنوان

بچها اگه شوهرتون با یه اسم دیگه صداتون کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 80 پست
اسم ترکیه معنیشم آهوعه میگه مارالمبا خودم میگم تمرکزش رو معنیشه زیباو آهو..ولی دوستم تعبیر جدیدی دار ...

کلن اون دوستت رو از زندگیت حذف کن_منم نظر شمارودارم طرز فکرشوهرت همینه_شاید چشمات خاصه یا زیبایی که اینوبهت میگه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستت اشتباه میکنه دوست داره دیگه بهت میگه آهو ببین یه بارم یه مرد میاد ابراز محبت کنه نمیزارین😂

آره میگم خودمم😂💔

روانشناسی خوندن فقط اونجاش که هر مبحثُ اختلال جدیدی رو که میخونی یاد یکی از اطرافیان میوفتی .

آفرین به شما که رفتار عاقلانه ای داشتی

دختره شب عروسیمون خیلی کرم ریخت اومد به شوهرم تبریک گفت و باسنش کرد رو به من و چرخید 

فامیل شوهرمه با اینکه ازدواج موفقی داشته صد باربر بهتر از شوهرمه 

ولی گاهی من‌می‌بینه حتی متلک هم‌میندازه 

اسی سرچ کن معنی اسم مارال نکنه معنی خاصی داره ک شبیهته الا یادم افتاد

گوگل میگه معنیش آهو زیبا خوش اندام این سه تاس

خودشم اولین بار که پرسیدم معنیش چیه گف به کسایی که چشمو اندام قشنگ دارن میگن

میگم ترکیه من ترک نیستم

روانشناسی خوندن فقط اونجاش که هر مبحثُ اختلال جدیدی رو که میخونی یاد یکی از اطرافیان میوفتی .

یه وقتی که اینجوری بهت گفت خیلی مهربون و ساده بگو رو چه حسی به من میگی مارال . برام جالبه . یکم ازش حرف بکش شاید مثلا روی یه حسی اینو بهت میگه . ضمنا دوستی که افکار سمی بپاشه توی زندگی زن و شوهر ادم امنی برای رفت و امد نیست حواستو جمع کن 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
گوگل میگه معنیش آهو زیبا خوش اندام این سه تاسخودشم اولین بار که پرسیدم معنیش چیه گف به کسایی که چشمو ...

باشه خب عزیزم حتما خیلی ب چشمش زیبایی مثلا بهت بگه جیرانم😍😍😍اگ خیلی اذیتی بهش مستقیم بگو 

اسم ترکیه معنیشم آهوعه میگه مارالمبا خودم میگم تمرکزش رو معنیشه زیباو آهو..ولی دوستم تعبیر جدیدی دار ...

همون فکر خودت درسته خیالت راحت مخصوصاً اگر ترک هستید 

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
خودمم نمیدونم بخدا دوستم ریشه شو تو مغزم کاشت😂💔😑هس یکمی

شوهر من ازدواج دومشه 

یبار حالم بد بود از استرسش منو با اسم زن قبلیش صدا زد که از بیماری فوت کرده 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
بیشتر ببینید
عزیزممم چ تجربه ی بدبی اونم اولین شب زندگی مشترک💔

خیلی بد به خصوص با پدرم کنتاکت داشتیم سر ازدواج من و گزینه های که اون‌انتخاب میکرد رو رد کردم‌ حتی با پدرم درگير شدم کتک زد کتکش زدم و نه گفتم 

ولی اینو خودم انتخاب کرده بودم

من شوهرم دوبار 

اسم منو اشتباهی جای دختری که قبلا دوسش داشت صدا کرد . 

یکم واکنش نشون دادم و قهر و اینا یه روز 

ولی خب از فرداش همه چیز مثل قبل رفتار کردم و تا الان هیچوقت به روش نیوردم 

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا