خدایا من ضعیفم من حقیرم من هیچی ام دربرابرت .ببخشید خدا خودت دستمو بگیر
امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
خدا جونم منو از این امتحاناتت راحت عبور بده.من ادم کم طاقتی ام
امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
با جمله اخرت فهمیدم خدا بهت نظر کرده که تو دلت انداخته ازش بخوای دستت و بگیره که حتما میگیره با امام زمان رفیق شو همه اینا رو ب امام زمان بگو ازش بخواه نور معنویت و تو زندگیت بیشتر کنه اقا رو صدا بزنی میاد کنارت برا شنیدن حرفات
خوبه که عزیزم خودت متوجه اشتباهت شدی من الان بعد از ۴۷ سال عمر متوجه اشتباهاتم شدم.
من یه ساله از خودم بی خود شدم نمیدونم چرا
الان به خودم اومدم
با جمله اخرت فهمیدم خدا بهت نظر کرده که تو دلت انداخته ازش بخوای دستت و بگیره که حتما میگیره با امام ...
من ایمانم ضعیف شده
اگه جوابمو ندن قهر میکنم.اون سماجت قبلی رو ندارم
خدا بندشو با عزت افریده واز افرینشش به خودش تیریک گفته اون دوست نداره بندشو ذلیل وخار ببینه،بهت عقل وتوانایی واحساس داده ازشون در جهت درست وبرای اعتلات استفاده کن