2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیاین مشورت بدین

128 بازدید | 19 پست

من ۵صفر هرسال نذر دارم روضه حضرت رقیه بگیرم پارسال گرفتم، اما امسال دو هفته قبلش بچه م به دنیا میاد سزارینم و نمیتونم کار کنم دوستم ندارم بقیه انجام بدن ینی کمک عیب نداره ولی میخام خودم هم یه کاری کنم غذا بپزم و وسیله بخرم و اینا، حالا به نظرتون توی محرم قبل دنیا اومدن بچه روضه بگیرم بهتره یا به جاش تولد حضرت رقیه که ماه شعبان هست که اون موقع بچم یکم بزرگتره راحت تره

کدوم بهتره؟

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بیشتر ببینید

قبل به دنیا اومدن بچه هم سخته بذار روز تولد ایشون

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من باشم همون پول رو میدم کسایی ک بین الحرمین روضه دارن

خودمم ی قابلمه اش یا عدس پلو میپزم بین همسایه ها پخش میکنم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
فقط مذهبیا باید بیان؟ ماهم بلد بودیم نظر قشنگ بدیم

اخه یسریا میخان مسخره کنن اعتقاد ندارن حوصله ی اونارو ندارم ، برا همین گفتم مذهبیا حالا نظری داری بگو

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بیشتر ببینید

من مذهبی نیستم ولی بهتر نیست همون موقع که نذر دارید بگیرید؟چون دلیلتون قابل قبول نیست مامانبزرگ من شب فوت امام موسی شام میده ولی سالی که بابابزرگم فوت شد شرایطش رو نداشتیم گفتیم بذاریمش عقب همه خواب دیده بودن کسایی که حتی سال ها خبری نداشتیم زنگ زدن که اره فلانی من خواب دیدم خونت شامه

قبل به دنیا اومدن بچه هم سخته بذار روز تولد ایشون

مرسی، شوهرمم میگه تولد بهتره، تو مولودی غذا بدم بد نیس؟

بیشتر ببینید
من باشم همون پول رو میدم کسایی ک بین الحرمین روضه دارنخودمم ی قابلمه اش یا عدس پلو میپزم بین همسایه ...

اخه نذر دارم تو خونه م بگیرم نمیدونم بشه تغیرش بدم یا نه

بیشتر ببینید
من مذهبی نیستم ولی بهتر نیست همون موقع که نذر دارید بگیرید؟چون دلیلتون قابل قبول نیست مامانبزرگ من ش ...

اخه بچه ی اولم به دنیا اومد سه ماه افسردگی و خستگی تو تنم بود بعد اون سرپا شدم الان با دوتا بچه کوچیک واقعا تو خودم نمیبینم همون موقع بگیرم.بعد به نظرت اگه من فقط خونه و پول بدم بقیه هماهنگیاشو مامانم و شوهرمم بکنن قبول میشه؟

بیشتر ببینید
تو محرم بگیر. روز تولدش که نمیشه روضه بندازی.. (نذر شما روضه بوده نه مولودی)

اره اینم هست

بیشتر ببینید
اخه یسریا میخان مسخره کنن اعتقاد ندارن حوصله ی اونارو ندارم ، برا همین گفتم مذهبیا حالا نظری داری بگ ...

بنظرم باردار هستی این کارو بکن

بچه ک بیاد خیلی کلافه ای و خسته اونجور ک میخوای پیش نمیره

الان ک بارداری تمومش کن بعد گردگیری کن خونه رو برای آماده شدن واس زایمان و آوردن بچه ب خونه

اخه نذر دارم تو خونه م بگیرم نمیدونم بشه تغیرش بدم یا نه

تا زمانی ک صیغه نذر نخونی میتونی تغییر بدی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
بنظرم باردار هستی این کارو بکنبچه ک بیاد خیلی کلافه ای و خسته اونجور ک میخوای پیش نمیرهالان ک باردار ...

اره خودمم با این بیشتر موافقم الان سرحال ترم تا بعد زایمان

بیشتر ببینید
تا زمانی ک صیغه نذر نخونی میتونی تغییر بدی

نه صیغه اینا نخوندم فقط گفتم خدا حاجتمو داد، مرسی🌸شایدم اینکارو کردم

بیشتر ببینید