2777
2789
عنوان

نقاط ریز سیاه روی بینی چین

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 69 پست
باید تخلیه بشه . چسب بینی لانبنا خوبه .حتما صورتت رو خوب پاک کن با میسلار و شوینده و تونر چون اینا ا ...

چسب همشونو میبره عزیزم؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چسب بینی کاسه ای Lanbena ،اینو بخر من ازش استفاده کردم خیلیاشونو کند

قیمتش چنده؟ از کجا بخرم 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

اینا فوتیکولای موعه که چربی جم مشه و اینا هباصه منم درگیرشم 

صوزتمو با ژل شستشوی پوست چرب میشورم کمتر شده روی بیتیتو اسکراپ کن هر چند روز 

تا میتونید خاطره بسازید /آدما به اندازه خاطره هاشون زندگی میکنن /
چسب بینی لانبنا چنده ؟ از کجا بخرم ؟

حدود ۲۵۰ .

همه جا دارن لوازم ارایشیا ‌.

ولی حتما پاکسازی پوستتو جدی بگیر تا خوب تمیز نشه با چسب بعد یه مدت در میاد دوباره .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید
اینا چین ؟ میکرودرم رو شنیدم ؟ دستگاهه ؟ چجوری تخلیه کنم

بله میکرودرم دستگاهه تو نت بزنید طریق مصرفش میاد باید مکشش رو تنظیم کنید و روی صورت یکشید

پیلینگ خیلی ارزون تره یه میلس که روی نقاط سر سیاه فشار میدی البته بعد از حمام باید استفاده کنید دوتاشو

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
من یه بار استفاده کردم بعد حموم فایده نداشت

اسمش و مارکش چی بود 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

باید تخلیه کنی دیگه 

با فشیال میشه یا خودت تو خونه  بعد از حموم یا بخور گرم با چسب بینی یا میکرودرم و درما اف تخلیه کن راه ارزونترم میخای ژلاتین و قهوه و ابجوش ترکیب کن بزار خشک شه بعد اروم بکن بعدش یا منافذتو با سرم و ابرسان و... ببند یا با بخورسرد و یخ که دیگه کمتر بوجود بیان 

چسب همشونو میبره عزیزم؟

اره با چند بار استفاده همه رو میبره .

ولی بهتره پوست خوب پاکسازی بشه . 

یه فیشال هم برید خوبه بهتر تخلیه میکنه .

یا روی اون نقاط رو کرم وازلین بزن بعد از چند دقیقه خودت منافذو تخلیه کن .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید
اینا چین ؟ میکرودرم رو شنیدم ؟ دستگاهه ؟ چجوری تخلیه کنم

ن اینا جوش سر سیاه نیست که تخلیه کنی همون چب بینی بزن اسکراپ کن بعد چسب بزن ریشه موهای رو بینیه که سیاه شده

تا میتونید خاطره بسازید /آدما به اندازه خاطره هاشون زندگی میکنن /
حدود ۲۵۰ .همه جا دارن لوازم ارایشیا ‌.ولی حتما پاکسازی پوستتو جدی بگیر تا خوب تمیز نشه با چسب بعد یه ...

پاکسازی چجوری کنم ؟آخه همیشه هم روتین و ماسک خانگی اینا میزنم 

چرا باید آلوده شه آخه 

اینا فوتیکولای موعه که چربی جم مشه و اینا هباصه منم درگیرشم صوزتمو با ژل شستشوی پوست چرب میشورم کمتر ...

اسم ژل شستشوت چیه ؟خوب بوده