2777
2789
عنوان

از بچه خونگی بودن واقعا خسته شدم

308 بازدید | 33 پست

چند روز دیگه میشه ۱۹ سالم ولی هنوزم بدون مامانم جایی نمیرم، خیلی هم ترسو شدم خیلی از آدرسای شهر خودمونو حتی نمیشناسم انقد که نگشتم، ندیدم، نرفتم

یعنی تنها جاهایی که در طول زندگیم رفتم مدرسه و دانشگاه بوده بعدشم مستقیم خونه

ولی همسن و سالای خودمو میبینم یا حتی کوچیکتر که رانندگی بلدن خودشون میرن سفر با دوستاشون 

انقد خونه موندم دایره لغاتم به حدی پایینه بعضی وقتا حرف کم میارم موقع مکالمه با بقیه

هیچ دوستی هم ندارم در حال حاضر

خیلی وقتا دوستایی که داشتمم بخاطر همین موضوع از دست دادم، انگار خونه نقطه امن زندگی من شده که نمیتونم ازش بزنم بیرون، ولی خودمم از این وضعیت خسته شدم و بدم میاد مخصوصا وقتی مامانم سرزنشم میکنه بخاطر همین موضوع

کسی بوده این وضعیتو داشته باشه بعدا که سنش بالاتر رفته حل شده باشه؟!

(لطفا به عنوان تاپیک گیر ندین قصدم توهین نیست)

رِسَد‌ آدَمی بِه جایی کِه بِجُز خُدا نَبینَد...

منم اینطوری بودم

دانشگاه رفتم

حرفه جدید یاد گرفتم

سر کار رفتم

خونه دوستام رفتم

محدودیتا کمتر شپ

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم اینطوری بودمدانشگاه رفتمحرفه جدید یاد گرفتمسر کار رفتمخونه دوستام رفتممحدودیتا کمتر شپ

چقد خوب واقعا

کاش منم بتونم یه روزی از این وضعیت دربیام

خب اگر مادر و پدر خودت مشکلی ندارن کم کم دوستای خوبی پیدا کن و باهاشون تفریحات سالم داشته باش 

دانشگاه برو مدرک بگیر تو یه شغل خوب مشغول به کار شو 

نه بابا چرا دیر باشه

در و دیوار شهر کم بود، تو نینی سایتم ولمون نمیکنه این پژمان جمشیدی...

خب اگر مادر و پدر خودت مشکلی ندارن کم کم دوستای خوبی پیدا کن و باهاشون تفریحات سالم داشته باش دانشگا ...

نه اونقد مشکلی ندارن با این قضیه ولی در کل تا حالا نتونستم امتحان کنم ببینم واکنششون چیه

اتفاقا رشتم یجوریه که بعد مدرک گرفتن میرم سرکار

امیدوارم با شاغل شدن حداقل از این وضعیت رها شم

منم اینطوری بودم یه حرفه یادگرفتم بیشتر وقتا بیرون بودم خود به خود درست شدم الان از خونه موندن افسرد ...

منم از خونه موندن افسردم خیلییی

منم خونگی بودم رفتم دانشگاه شهر دیگه اوضاعم بهتر شد

منم اتفاقا دانشگاهم یه شهر دیگه اس و رفت و آمد میکنم

ولی فعلا بازم همونطوریم و تغییر خاصی نکردم🥲

منم هیچ‌جا تنها نمی‌رفتم در واقع از بس که هرجا خواستم برم بهم اجازه ندادن کم کم دوستامو از دست دادم(نه کاملا ولی خب انقد نرفتم بیرون که دیگه حوصلمم نمیشد برم)

مشکل اینجا بود ازشون اجازه می‌گرفتم و اجازه نمیدادن الان اجازه نمی‌گیرم دیگه فقط اطلاع میدم که دارم میرم😐 

من ۱۹ سالگی رفتم دانشگاه یه شهر دیگه .. تو یه شهر دیگه بودن عوضم کرد منم دقیقا تو یه احوال پرسی هم کلمه کم میاوردم از بس که همش تو خونه بودم حتی خونه ی فامیل هم نمی‌رفتیم در این حد محدود بود اطرافیانم .. دیگه خلاصه دانشگاه عوضم کرد.. با چالش مواجه شدم مجبور شدم برا حقم حرف بزنم و ... عوض شدم دیگه..باید بری تو جامعه فقط 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
بیشتر ببینید
منم هیچ‌جا تنها نمی‌رفتم در واقع از بس که هرجا خواستم برم بهم اجازه ندادن کم کم دوستامو از دست دادم( ...

چقد خوب که تغییر کردی، تبریک میگم💗

اتفاقا منم دانشگاهم یه شهر دیگه اس و رفت و آمد میکنم از دانشگاه به خونه، ترم اولی هستم ولی تا الان تغییر خاصی حس نکردم متاسفانه🥲

منم اتفاقا دانشگاهم یه شهر دیگه اس و رفت و آمد میکنمولی فعلا بازم همونطوریم و تغییر خاصی نکردم🥲

با دوستات ارتباط بگیر برید بیرون و خرید و ...

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.