2777
2789
عنوان

تازه عروس تلپ شده خونه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 88 پست
وا چه ربطی دارهمگه همه ی کارا رو باید پدر و مادر عروس انجام بدنبچه ی اونا هم محسوب میشه دیگه

دقیقا موقع انتظار که میشه عروس مثل دختره خدا نکنه واسه عروس مشکلی پیش بیاد میشه هفت پشت غریبه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب عمل کرده ، بدنشو برش زدن حتی پله های مدرسه رو هم نمیتونست بالا بیاد

من پارسال عمل کردم دردش تا یکهفته س سختیش هم تا دوهفته بعدش آدم روبراه میشه تا یکماهم کارسنگین نمیشه کرد

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
بیشتر ببینید
بگو یه شما ربطی نداره عزیزم منم واسه همین گو....خوری ها و فضولی ها و دخالت های بیجاشون اونم هزاران ب ...

همیشه میگم بعد مامانم میگه زشته😂💔

بزار من برم خونه خودم با همه شون قطع ارتباط میکنم بهترین کارو میکنی

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

وا چه ربطی دارهمگه همه ی کارا رو باید پدر و مادر عروس انجام بدنبچه ی اونا هم محسوب میشه دیگه

کلا حالا عروس به کنار 

هیچ کسی مریضی شو نباید ببره خونه کسی دیگه 

اونم یه خانم مسن که حالا مریض هم بودن 

باید آدم خودش بفهمه چه کنه تو زندگی 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
آپاندیس دیگه نیازی ب مراقبت نداره من پارسال عمل کردم ب زور رفتم خونی مادرم چون دوتا بچه کوچک داشتم ی ...

عمل سختی نیس؟ فکر کنم به چاقی و لاغری باشه. یه نفر چاق بود عمل کرده بود اصلا زخمش خوب نمیشد

من پارسال عمل کردم دردش تا یکهفته س سختیش هم تا دوهفته بعدش آدم روبراه میشه تا یکماهم کارسنگین نمیشه ...

یعنی ادا در میاورد؟ ۲ هفته که کلا نیومد بعد اونم دوماه تموم دستشو میزد جای عملش😂

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید

[QUOTE=376663698]چی بگم اینا که میگن سخته اصلا نی نی سایت بدجور طرفدار عروس هستن اگه میگفتم خواهرشوهرم قضیه بر عکس می ...[/QUOTEن ایکه بگم خانواده شوهرم بدن نه اونا دختراشون رو بیشتر دوست دارن تا پسر .خیلی بدردشون خوردم ولی اونا یبار کمکمون نکردن

بره خونه مادرش ،مادر من چه گناهی داره از اون باید مراقبت کنه

شاید همسرش اینطوری خواسته. زن هم باید مطیع همسرش باشه دیگه. بجای کمک به هر دوی اونها وقتت رو صرف بدگویی کردی عزیزم. هردوشون گناه دارن یکم کمک حال آدمها بودن بد نیست حالا چه فرقی میکنه عروسه یا زن داییه یا خواهر شوهره یا مادر شوهره .....

من بعد زایمانم مادر شوهرم چهل روز ازم مراقبت کرد نمیزاشت مامانم بیاد چون مامانم زانوش ورم داره.

راهشم از من خیلی دوره.

منم جونمم برای مادر همسرم میدم. چون تمام این چهل روز با لبخند ازم پذیرایی کرد. با اینکه دختراش از حسادت بد گویی میکردن اما ایشون عاقل هستن و برای خدا به من و نوه خودشون لطف کردن.سلامت باشن.

دقیقا موقع انتظار که میشه عروس مثل دختره خدا نکنه واسه عروس مشکلی پیش بیاد میشه هفت پشت غریبه

خیلی حرفشون عجیبه

در ضمن عروس که خودسر پا نمیشه بره اونجا

حتما شوهرش راضیه

خب میگم مگه خودش مادر نداره ازش پرستاری کنه😒😒

شاید مادرش نمیتونه شاید راهش دورهه شاید نمیتونه بره مشکلی داره با خانواده اش 

واقعا زشته 

والا عروس ما تازه باردار شده مامانم نزاشت بره خونه خودشون گفت دوست دارم عروسم پیش خودم باشه منم خیلی دوسش دارم کنارش هستم باهم هستیم چی میشه مگه؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

یعنی ادا در میاورد؟ ۲ هفته که کلا نیومد بعد اونم دوماه تموم دستشو میزد جای عملش😂

حتما نازکش داشته ناز میکرده جای عمل دوسه هفته میسوزه اونم موقع نشستن

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
بیشتر ببینید
همیشه میگم بعد مامانم میگه زشته😂💔بزار من برم خونه خودم با همه شون قطع ارتباط میکنم بهترین کارو میک ...

بخدا آنقدر تو عید اعصابم راحت بود که خدا می‌دونه بعدشم میگم بهتر باهاشون قطع رابطه کردم تو این گرونی باید گوشت و مرغ هم میخریدم به کیلو موز و کیوی میشد سیصد تومن کم کم باید برای یه مهمونی پنج میلیون خرج میکردم