کار خوبیه ، مادرشوهرش خودش تازه گوشش عمل کرده ، این خانمم آپاندیس عمل کرده از اول عید تلپ خونه مادر شوهره هی ادا و ناز یه لحظه رفتیم عید دیدنی اعصابمون خورد شد ،بنده خدا مادرشوهره
حتما نازکش داشته ناز میکرده جای عمل دوسه هفته میسوزه اونم موقع نشستن
من چقد دلم براش سوخت🥲
از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴 سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی) ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣ یه عدد کنکوری(:
عمل سختی نیس؟ فکر کنم به چاقی و لاغری باشه. یه نفر چاق بود عمل کرده بود اصلا زخمش خوب نمیشد
اون حتما عملش باز بوده من وزنم ۷۴تا بود چون صبش هیچی نخورده بودم بعدازظهرش عملم کردن شبش هم مرخص شدم چون تحمل دوری بچهامو نداشتم همون موقع ب شوهرم گفتم خواهرت نمیخاد بیاد لباسامو بیار بالا برام بخدا اومد بالا حتی نگفت تا کمکش کنم فقط همینجور نگاه میکرد چقد حرص خوردم
درست گفتم دیگ اگه خر نبودم به حرف مادرم بهش احترام نمیذاشتم و تو اتاقم راهشون نمیدادم دو روز که جلو ...
مقصر اون نیست عزیزم. مادر و برادرت به دلایلی که خودشون میدونن عروس رو سکنی دادن تو اتاقی که فراهم بود. مادر شما به پسرش و تامین نیازهای روحیش تو این جامعه ی خراب فکر کرد و عروس رو آورد خونه. بدبخت چیکار میکرد!؟ پسرش حتما تحت فشار بود دیگه.
تا بحال به عمرم ندیدم عروسی یا دامادی از خانواده همسرشون مخصوصا مادر شوهر مواظبت کنه
من خودم عروسم
خانم برادرم بستری بودن چند شب موندم پیش ایشون بیمارستان.......
بحث فهمیدنه درک کردن موقعیت
از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
مقصر اون نیست عزیزم. مادر و برادرت به دلایلی که خودشون میدونن عروس رو سکنی دادن تو اتاقی که فراهم بو ...
درسته با حرفاتون موافقم
ولی اونمبی عزت نفس بود نباید میاومد تو اتاق من بیچاره درک نداشت سال کنکورم بود اون زمان من کنکورم خراب کردم حامی نداشتم هنوزم که هنوزه دارم تاوان اون سالها رو میدم آینده ام وصل به گذشته ام
خب شاید شما ندیدی.پدرم مادر خونمش رو آخر عمری نگه داشت و مادرم از مادر شوهرش پرستاری کرد. یک نسخه و ...
خب خدا رو شکر هنوز انسان پیدا میشه
از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
درسته با حرفاتون موافقم ولی اونمبی عزت نفس بود نباید میاومد تو اتاق من بیچاره درک نداشت سال کنکورم ...
فقط مادر و برادرتون مقصرن.
وقتی اونائیکه از خونشونی و شرایطت رو کامل میدونن به این مساله فکر نکردن یک دختر از خانواده ی غریبه درک میکنه؟ البته کاش درک میکرد. منم دقیقا سر کنکورم شوهر خواهرم که تازه عقد کرده بودن مدام خونمون بودن و هنوز بعد سالها از این موضوع دلخورم اما همش مامان و بابام رو مقصر میبینم.
شما ندیدی ، دلیل نمیشه که نباشهدر ضمن اگه کسی عروسش و مثل دخترش ببینه ، واسش جونم میدهمراقبت که چیزی ...
ببینید
نمیفهمم چرا مقاومت میکنین
عروس یا خواهر یا هر کسی
مخصوصا تو مریضی مزاحمه
شاید شما حریم خصوصی براتون تعریف نشده
اما برای من بشخصه مهمه
مهمون یک روز
دو روز ...........
فرق بین صاحبخانه و مهمون رو درک میکنین یا خیر؟