2777
2789
عنوان

تازه عروس تلپ شده خونه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 88 پست
حتما نازکش داشته ناز میکرده جای عمل دوسه هفته میسوزه اونم موقع نشستن

من چقد دلم براش سوخت🥲

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید
بخدا آنقدر تو عید اعصابم راحت بود که خدا می‌دونه بعدشم میگم بهتر باهاشون قطع رابطه کردم تو این گرونی ...

والا دقیقا بهترین چیزا رو هم جلوشون بیاریم ایراد میگیرن 😐💔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عمل سختی نیس؟ فکر کنم به چاقی و لاغری باشه. یه نفر چاق بود عمل کرده بود اصلا زخمش خوب نمیشد

اون حتما عملش باز بوده من وزنم ۷۴تا بود چون صبش هیچی نخورده بودم بعدازظهرش عملم کردن شبش هم مرخص شدم چون تحمل دوری بچهامو نداشتم همون موقع ب شوهرم گفتم خواهرت نمیخاد بیاد لباسامو بیار بالا برام بخدا اومد بالا حتی نگفت تا کمکش کنم فقط همینجور نگاه میکرد چقد حرص خوردم

کلا حالا عروس به کنار هیچ کسی مریضی شو نباید ببره خونه کسی دیگه اونم یه خانم مسن که حالا مریض هم بود ...

خب چیکار کنه؟

حتما میخواسته بمونه خونه

دیده شوهره نمیتونه ازش نگه داری کنه ، شوهره گفته بریم خونه مادرم

به خدا پس فردا که این مادر شوهره یه چیزیش بشه ، اولین نفر از عروس انتظار دارن

خب حالا چی میشه ، یه ذره هم اونا نگه داری کنن

درست گفتم دیگ اگه خر نبودم به حرف مادرم بهش احترام نمیذاشتم و تو اتاقم راهشون نمیدادم دو روز که جلو ...

مقصر اون نیست عزیزم. مادر و برادرت به دلایلی که خودشون میدونن عروس رو سکنی دادن تو اتاقی که فراهم بود. مادر شما به پسرش و تامین نیازهای روحیش تو این جامعه ی خراب فکر کرد و عروس رو آورد خونه. بدبخت چیکار میکرد!؟ پسرش حتما تحت فشار بود دیگه.

خب چیکار کنه؟حتما میخواسته بمونه خونهدیده شوهره نمیتونه ازش نگه داری کنه ، شوهره گفته بریم خونه مادر ...

از دنیا و عالم که طلب نداریم 

تا بحال به عمرم ندیدم عروسی یا دامادی از خانواده همسرشون مخصوصا مادر شوهر مواظبت کنه 

من خودم عروسم 

خانم برادرم بستری بودن چند شب موندم پیش ایشون بیمارستان....... 

بحث فهمیدنه درک کردن موقعیت

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
مقصر اون نیست عزیزم. مادر و برادرت به دلایلی که خودشون میدونن عروس رو سکنی دادن تو اتاقی که فراهم بو ...

درسته با حرفاتون موافقم 

ولی اونم‌بی عزت نفس بود نباید می‌اومد تو اتاق من بیچاره درک نداشت سال کنکورم بود اون زمان من کنکورم خراب کردم حامی نداشتم هنوزم که هنوزه دارم تاوان اون سالها رو میدم آینده ام وصل به گذشته ام 

از دنیا و عالم که طلب نداریم تا بحال به عمرم ندیدم عروسی یا دامادی از خانواده همسرشون مخصوصا مادر شو ...

خب شاید شما ندیدی.

پدرم مادر خونمش رو آخر عمری نگه داشت و مادرم از مادر شوهرش پرستاری کرد. یک نسخه و تجربه تلخ رو برای همه نمیپیچن 

خب شاید شما ندیدی.پدرم مادر خونمش رو آخر عمری نگه داشت و مادرم از مادر شوهرش پرستاری کرد. یک نسخه و ...

خب خدا رو شکر هنوز انسان پیدا میشه 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
درسته با حرفاتون موافقم ولی اونم‌بی عزت نفس بود نباید می‌اومد تو اتاق من بیچاره درک نداشت سال کنکورم ...

فقط مادر و برادرتون مقصرن. 

وقتی اونائیکه از خونشونی و شرایطت رو کامل میدونن به این مساله فکر نکردن یک دختر از خانواده ی غریبه درک میکنه؟ البته کاش درک میکرد. منم دقیقا سر کنکورم شوهر خواهرم که تازه عقد کرده بودن مدام خونمون بودن و هنوز بعد سالها از این موضوع دلخورم اما همش مامان و بابام رو مقصر میبینم.

از دنیا و عالم که طلب نداریم تا بحال به عمرم ندیدم عروسی یا دامادی از خانواده همسرشون مخصوصا مادر شو ...

شما ندیدی ، دلیل نمیشه که نباشه

در ضمن اگه کسی عروسش و مثل دخترش ببینه ، واسش جونم میده

مراقبت که چیزی نیست

شما ندیدی ، دلیل نمیشه که نباشهدر ضمن اگه کسی عروسش و مثل دخترش ببینه ، واسش جونم میدهمراقبت که چیزی ...

ببینید

نمیفهمم چرا مقاومت میکنین 

عروس یا خواهر یا هر کسی 

مخصوصا تو مریضی مزاحمه 

شاید شما حریم خصوصی براتون تعریف نشده 

اما برای من بشخصه مهمه 

مهمون یک روز 

دو روز ........... 

فرق بین صاحبخانه و مهمون رو درک میکنین یا خیر؟ 

بیشتر ببینید