2777
2789
میدونی اسی به نظر من ظاهر ما روی حال روحیمون هم تاثیر دا ه روی دیدگاه اطرافیانم تاثیر داره من خودم ...

من بخودم ک میرسم ناخودآگاه خودم حس ظرافتم بیشتر میشه 

از اون طرف شوهرم خیلی خیلی هم قربون صدقه  میره هم خیلی خانومانه تر رفتار میکنه باهام بعد روزم بهتر شروع میشه

واییییی هی میگی هی ذوق میکنم...بیشتر از رفتارش با همسرش بگو

هیچی ایشون هم بگم که یجوری خودش رو به همرش ثابت کرده که پشتم 

تو جمع هم رفتار بدی از همسرش سر بزنه دقت کردم جلو اخم وفلان نمیکنه میخنده و میره انگار تو ماشین میگه😂

اصلا چجوری بگم پایه همسرش هست چند بار دیدم من خودم بودم ناراحت میشدم ایشون پاشده سینی مزه و فلان درست کرده 

برده گذاشته جلو شوهرش و آقایان 

مسئولیت بچه ها هم که وقتی همسرش هست با همسرشه

و یکی از اون اخلاقاشام که عاشقش شدم اینه 

همسرش رو عادت داده وقتی میاد دنبالش از جایی یه چیزی براش بخره که یادت بودم فرقی نداره گل ادامس رانی و…

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آفرین به اون خانوم. با سه تا پسر واقعا سخته. جای هیچ بهونه ای برای بقیه نمیذاره. من دخترم ۵ ماهشه الان نه وقتشو دارم نه انرژیشو که به خودم برسم ولی لااقل سعی میکنم لباسای مرتب و ست و همیشه تمیز بپوشم. از ادمایی که همیشه بوی خوب میدن هم خوشم میاد واقعا

خیلی نگاه میکنم بلاگرهایی که تو زمینه آرایشی و روتین پوستی فعالیت دارن اما فکر کنم افسرده شدم تازگیا ...

منم یه دوره ای اینطوری بودم درکت میکنم .🌹

من برای اینکه خودمو از اون حالت افسردگی در بیارم هر روز صبح یه برنانه ای برای بیرون میذاشتم که مجبور بشم به خودم برسم . یا هر روز به دوست و همسایه میگفتم بیان با هم حرف بزنیم که مجبور بشم بخاطرشون به خودم برسم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید
خب لازم نیس کرلی کنی من با بیگودی انجام میدم موهام حیلی بلندهبچه ها جدی این نکته ای ک اسی گفت یادم ا ...

عزیزم فک کنم من تورو یادمه 

عکستو یبار گذاشته بودی سایت 

بچه نداری و سی سالته درسته؟؟؟ 

بخدا آره یعنی هرروزه هرروز موهامم کرلی میکنم ی روش یاد گرفتم زود میشه لباسام و صندل رو فرشیمم ست میک ...

عزیزم عطر مو چی میزنی؟

من میگرن دارم کلا ادکلن و عطر در صورتی میتونم بزنم که خیییلی بوی ملیحی داشته باشن. عطر موها هر کدومو دیدم خیییلی بو دارن

آفرین به اون خانوم. با سه تا پسر واقعا سخته. جای هیچ بهونه ای برای بقیه نمیذاره. من دخترم ۵ ماهشه ال ...

اره واقعا اونم اون پسرها 

نمیدونم تاثیر داره یا نه ولی میگه واسه حوصله و فلان که بعضی وقتا ندارم رازیانه دم میکنم میخورم 

من امتحان کردم چند مدت احساس کردم فقط سینه هام بزرگ شده دیگه مصرف نکردم

اما خدایی اینجور کارا انگیزه میخاد ک اون انگیزه هم از همسر طرف میاد اکه شوهرت اونی ک میخای باشه حتما ...

نمیدونم ولی احساس میکنم که سیاست زنانه هم نقش زیادی داره رو آقایان 

من که امتحان کردم و رو اطرافیان دیدم 

اره واقعا اونم اون پسرها نمیدونم تاثیر داره یا نه ولی میگه واسه حوصله و فلان که بعضی وقتا ندارم رازی ...

دمنوشای آرام بخش زیادن البته. آدم تگه جوصله کنه برای خودش درست کنه خیلی خوبه. من یه وقتایی که به هم میریزم چند روز پشت سر هم گل گاوز زبون دم میکنم. نمیوومم واقعا تاثیری داره یا نه ولی همین که آدم یه کاری رو فقط واسه خودش و خوب شدن حالش میکنه انرژی بخشه

میدونی چیه میری جلو اینه میبینی خوشگل شدی و به خودت ارزش دادی چیزای خوب هم به خودت جذب میکنی دقت کنی ...

من وقتی نوجوون بودم به خودم که میرسیدم مامان بابام کلی متلک بهم مینداختن. یبار یه مانتو خیلی قشنگ خریدم بابام مجبورم کرد برم عوض کنم میگفت مثل ولگردا شدی و اینجوری اگه باشی یه ارازال میاد میگیرتت.

حالا دیگه حس زیبایی تو من مرده انگار😓

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏
من وقتی نوجوون بودم به خودم که میرسیدم مامان بابام کلی متلک بهم مینداختن. یبار یه مانتو خیلی قشنگ خر ...

مجردی هممون این رفتارا رو دیدیم 

همسرتون چطور هست؟ یه بار امتحان کنید ارایشگاه برید موهاتو رو دزست کنید لباس خوب ببینید واکنش نشون میده؟

اگه بده که چه عالی انگیزه میگیرید

در ضمن این کارا برای کسی نیست و به هیچ کسم مربوط نیست به خاطر حال دل خودته ببین حال میکنی انجام بده

من همسرم از رژ قرمز بدش میاد خیلیییی ها. ولی منم دوست دارم هر از گاهی میزنم با اینکه اخم میکنه ولی خب خودمم نیاز دارم به خودم اهمیت بدم

من وقتی نوجوون بودم به خودم که میرسیدم مامان بابام کلی متلک بهم مینداختن. یبار یه مانتو خیلی قشنگ خر ...

خیلی تجربه ناراحت کننده ای داشتی عزیزم متاسفم.

ولی الان دیگه به فکر خودت باش، اولش سخته ولی سعی کن با کارای کوچیک حال خودتو خوب کنی و به خودت برسی‌. فقط فقط خودت مهمی

مجردی هممون این رفتارا رو دیدیم همسرتون چطور هست؟ یه بار امتحان کنید ارایشگاه برید موهاتو رو دزست کن ...

تا وقتی بچه نداشتم همیشه تو خونه لباسای شیک میپوشیدم و ارایش میکردم ولی الان واقعا وقت نمیکنم. بچه‌ها خیلی انرژی میگیرن. البته الان هم مرتبم ولی خب ارایش و... ندارم

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏