2777
2789
عنوان

سریال جان سخت🎬🥲

455 بازدید | 28 پست

من ۶قسمت اولشو دیدم و اون تایم خیلی کشش میدادن برای همین بعدش فقط از بقیه میپرسیدم نصف و نیمه ببینم چی شده تا قسمت ۱۴

ااین قسمتو دیدم خیلیییی غمناک بود:)

و هانیه کجاست؟چرا باهاشون نبود

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هانیه به بچه ها گفت عموم زنگ زده گفته خواهر حالش خوب نیست شاید از آپاندیس باشه با اشکان رفت فرودگاه که بره تهران

ولی قبلش با بچه ها دعوا شون شده بود جوری که هانیه گریش گرفته بود شاید مریضی خواهرش بهونه بود

چیشد این سریالمنم فقط یکی دو قسمت اولشو دیدم

خیلی عجیب غریب داره پیش میره

نه به اول که انقدر کشش دادن نه به الان که چندتا اتفاق مهم توی یه قسمت افتاد🥲

اگه میخوای ببینیش اسپویل نشه برات بهتره

خیلی چرت شد این قسمت 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
بیشتر ببینید
خیلی عجیب غریب داره پیش میرهنه به اول که انقدر کشش دادن نه به الان که چندتا اتفاق مهم توی یه قسمت اف ...

یچیزایی تو اینستا فهمیدم از این قسمت جدیدش

انگار داستانش عوض شده؟چون تا جاییکه یادمه یه پسره مرده بود غیرعمد خانوادش  رضایت نمیدادن به مهرداد صدیقیان که آزاد شه

فعلا اشکان زندستدو تا از پسرا مردننگار هم مردهفرزاد هم نشون داد اعدام کردنخدا کنه فلش بک بخوره بره ع ...

اره دقیقا کاش خواب باشه 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
بیشتر ببینید
هانیه به بچه ها گفت عموم زنگ زده گفته خواهر حالش خوب نیست شاید از آپاندیس باشه با اشکان رفت فرودگاه ...

چرا اکثر پست هایی که درمورد هانیه دیدم اینطوری بود که از هانیه خوششون نمیومد و انگار یه شخصیت بدیه

کار خاصی کرده؟