2777
2789

فهمیدم علاوه بر من با چند نفر دیگ هم بوده هرموقع میگه ته دلم میگم گ.ه نخور😅

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

اتفاقا همچین مواقع هی غیرمستقیم بهش عذاب وجدان بده...مثلا بگو منم عاشق مردهای پاکم...انقد بدم میاد از اینایی که قبل از ازدواجشون با چند نفر بودن...مثل جنس دست دوم هستن....

اصلانم نذار بفهمه که تو متوجه ی گذشتش شدی ...هی با حرفای اینجوری بتازون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا همچین مواقع هی غیرمستقیم بهش عذاب وجدان بده...مثلا بگو منم عاشق مردهای پاکم...انقد بدم میاد ا ...

من قبل ازدواج دوست بودم با چند نفری حرف میزدم در حد چت ولی از ی جایی توبه کردم گفتم خدایا من دیگ با کسی حرف نمیزنم اینقدر که خودت یه ادم درستی رو سرراهم قرار بدی که قصدش ازدواج باشه ن الکی حرف زدن

اونم این جور رابطه هایی رو داشته میدونم حتی نامزدی بهم خورده داشته

اون با ابروی من میحاست بازی کنه وقتی اسممو تو دهنا انداخت و نامزد نشون شدش بودم با این شرایط دنبال سوژه ازدواج میگشت نمیتونم هیچ وقت پیاماشو از ذهنم پاک کنم نمیتونم دیگه به همچین مردی اعتماد داشته باشم

اتفاقا همچین مواقع هی غیرمستقیم بهش عذاب وجدان بده...مثلا بگو منم عاشق مردهای پاکم...انقد بدم میاد ا ...

گذشتش اگ بود میبخشیدم این مال دورانی بود که نامزدش بودم اونم همکارایی که همش میبینتشون