2777
2789

چه نیازه اصلا

خدا هم چه اصراری داشته به بچه‌دار شدن آدم

میذاشت هر چندماه یه بار

اصلا یه دکمه میذاشت اونی که می‌خواست بچه‌دار شه خودش دکمه‌اش رو میزد

چرا باید این همه سال هر ماه اعصاب و روان و همه چیز ما به هم بریزه عه😑

لعنت بر پریودی

پریودی متنفرمممم ازت

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لابد برا بدنمون اینجوری بهتر بوده

تازه اگه هرماه تخمک گذاری نمیشد که الان نسل انسان منقرض شده بود شاید

(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡

بخاطرع بچه دار شدن فقط نیس باعث تصفیه ی خون و رحمه

خب چرا نباید بدن ما جوری کار کنه مثل مردها که برای تصفیه نیاز به هرماه خون ریزی این هم بهم ریختگی عصبی نداشته باشه؟

اگه خداعه که اینم میتونست

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید

وااااالااا مگ نمیگن هر کاری خدا میتونه بکنه چرا پس این دردو واسمون گذاشت 

پریودی از نظر من یه نقصه

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

حالا این و جواب بده چرا باید سه وعده غذا بخوریم نمیشد ماهی یه یکبار باشه!!؟؟من الان ناهار چی بپزم!!! ...

😂

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

دهنننننت سرویس مردم از خنده از تاپیکت می‌خوام اسکرین بگیرم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🥺🥺🥺🤣🥺🤣🤣🤣🤣🤣🤣� ...

منوچی میگی غر میزنم خدایا من ۱۰ سالگی شدم الان شوهر کردم مگه هی غرمیزنم درش میادم خسته شدم ازدواج ک نکردم و..

لابد برا بدنمون اینجوری بهتر بودهتازه اگه هرماه تخمک گذاری نمیشد که الان نسل انسان منقرض شده بود شای ...

بدنمون میشد جوری کار کنه که هرماه خونریزی و این همه بهم ریختگی عصبی براش بهتر نباشه

انسان عصر الان مگه طبق هر تخمک‌گذاری بارداره میشه الان دیگه تا حد زیادی دست خودشه کی باردار بشه دیگه

بیشتر ببینید
حالا این و جواب بده چرا باید سه وعده غذا بخوریم نمیشد ماهی یه یکبار باشه!!؟؟من الان ناهار چی بپزم!!! ...

اونم میشد

اضافه وزن هم نمیگرفتیم 

بیشتر ببینید