2777
2789
عنوان

من اصلا درک نمی‌کنم چرا باید هرماه پریود شد⁉️😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2261 بازدید | 168 پست
متاسفانه بیشتر مردا اصن کار نمیکنن ب نظرم این همه درد بدبختی هزارتا چیز دیگه مرد حداقل باید کارای خو ...

زن ها باید تا جایی که میتونن تلاش کنن تغییر ایجاد کنن.

وقتی هم خانمی میبینه که داره اذیت میشه و شوهرش اصلا تو کارهای خونه کمک نمیکنه ، بهتره شغل نیمه وقت داشته باشه یا کلا یجوری باشه که به خودش فشار نیاره. 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عجب برای همینه تو بهشت از این مسایل خبری نیستروایات و احادیثهای زبادی هم هست خلاف گفته شما رو میرسون ...

در ضمن من از هیچ ارگانی یک ریالم نمیگیرم و شغلمم آزاده و فکر و اعتقادمم تقلید نیست تا حدودی فکر پشتشه و مطالعه برای هزارتومن حقوق بیشتر و طرفداری از گروهه خاصی هم صحبت نمیکنم گسی هم گولم نزده و به خوردم نداده

بله تو روایات و قران زیاد نام برده نگفتمم نیست

تو بهشتم هست ولی اونجا در اوج شناخت و تکامل به شما همسر میدن نه فقط از روی بعد جنسی،،  در اوج درک و دوست داشتن و دوست داشته شدنه اخلاقیات و صفات نیک انسانی و نه فقط از روی اندامه ور آمده و نه از بخاطر پول طرف و موقعیت طرف و فقط فیس شخص مقابل و باید بگم که همسری اسمش روشه شما با همسرت در بهشت یکی میشین از لحاظ فکر و درک نیمه گمشدتو بهت میدن،،، نیمه گمشده باطنیتو نه آلتیتو

و نکته مهم دیگه اینه که اونجا اینقدر لذات زیاده که زیاد به این مسائل توجه نمیکنه شخص

برای پی بردن به حرف بنده فقط شما رو با فکرتون تو این لحظه ارتباط میدم که تصور کنید اون لذت نهایی در لحظه نزدیکی رو چندین برابر کنید و روح معنویه قضیه رو بیشتر کنید بعد متوجه منظورم میشیدالبته شاید 

چون خیلی بحث فلسفی و سختی میشه

حرف و جوابه بیشتری هست ولی فکر میکنم وهمینقدرم کفایت میکنه

این بحثش زمین تا آسمون با پریودی متفاوتهخونریزی بدن ، درد ، بهم ریختگی اعصاب اصلا با این مثالی که گف ...

عزیزم منظورم سن هستش که خواهرم تازه اول راهه و اینجور خسته شده ولی ما چندین ساله که داریم مریض میشیم