فیلمی هست که نمیتونم اینجا بدارم خانمی هست که خودشون کارشون کاشت ناخنه ولی تصمیم گرفته بره غسالخانه و کاشت ناخن خواهر جوانش رو که فوت کرده در بیاره تا غسلش به مشکل بر نخوره
زیاد هست این جور وقایع
دوستان عمر آدم خیلی کوتاهه و اصلا مرگ خبر نمیکنه مرگ های ناگهانی زیاد شده آخرت ماندگارتره لباس زیبا رو در آخرت بپوشیم این دنیا بهترین لباس ها رو هم بپوشیم آخرش با کفن از این دنیا رد میشیم 😌
خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
منو بخاطر اینکه گفتم تو ماه رمضون ظهرا کباب نکنید تعلیق کردن
فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂 برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊
من مذهبی نیستم ولی از کاشت ناخن متنفرماز هر صد تاش 2 تاش قشنگهواقعا نمیدونم مردم چه جوری این ناخن ها ...
کاشت مثه ناخن بلنده زیرش تمیز میشه.کثیف ک نمیمونه
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚 و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍 زندگیم وصل وابیده وتار و تار میل فرش 🫀🫂