2777
2789

هم نگرانشم هم ترسیدم چه معمایی ....کاش بیاد بگه سر در اورد ازش یا نه ....چطوری باهاش اشنا شد ...یا با شوهرش  سرو سحری داره نکنه قبلا خواهر یا مادر چلیله خانم بوده ...شاید هم دزده  یا ه م ج س گرا...مثل رمان ناتمام بود داستانش برام ....چقدر عجیب 😐

تا خدا هست هرگز دلی تنها نیست اسیر لطف خدا باش که بی خدا زندگی زیبا نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم بیدار شدم،بهش فکر می کردم

چقدر عجیب غریب ...شاید ماجرای قدیمه مادرش باشه ...اخه زنه یه دختر بیست ساله هم داشته 

مسلما خیلی چیزا رو تعریف نکرده. از تاپیکاشم معلومه همیشه سرش به خرید و خرج کردن پولا گرم بوده. من حدس میزنم چیزایی هست و نمیگه. خصوصا اونجاییش که گفت میترسم رابطه رو بهم بزنم و ناراحت بشه برا پولایی که بهم داد. شاید یه رابطه ای فراتر از دوستی طی این مدت با هم داشتن 

من فقط میدونم هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره این خانوم نقشه شومی توی سرشه 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

والا خواهر 

مادر خونی هم یک دهم محبت های این خانم رو نکرده خرجی هم نمیده😂 قربون صدقه هم فقط برا برادرم می‌ره فوقش به من فحش بده 

نمی‌دونم شاید رابطه ما هم عادی نباشه ولی اونم رابطه ماردفرزندی اینا نیست خواهری اصلا نیست 

من احتمال میدم بیماری روانی ای داشته باشه طرف و یا بخواد چجوری سواستفاده کنه

بابا مریض جنسیه خانمه

از شوهرش میپرسه یعنی میخواد سه نفری با هم باشن یا شاید هم خودشم شوهر داره ۴ نفری .من یک همچین چیزی پیش اومد ولی اصلا نمیگم به کسی

همجنسگرا نیست 

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

🤔🤔🤔🤔اره منم خوندم 

موندم کی تو این دوره زمونه برا غریبه پول خرج میکنه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بیشتر ببینید
مسلما خیلی چیزا رو تعریف نکرده. از تاپیکاشم معلومه همیشه سرش به خرید و خرج کردن پولا گرم بوده. من حد ...

اره نگفتش که سر چه ماجرایی با هم دوست شدن ...گفت سر یه ماجرایی شاید هم به قول شما یه جریان هایی هست که اسی خودش خبر داره به ما نمیگه ...اصلا معمولی نیست