2777
2789
عنوان

بحث و یه دعوای کوچولو با بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 29 پست
ببین خیلیییی هواشونو دارم واقعا بی چشم داشتپول میدم به عنوان کادولباس میگیرم بابت هدیهغذا میپزم میبر ...

خب اگه واقعا ناراحتی چن بار دست خالی برو ،اگر هم چیزی گفت بگو آره امروز غذا رو خوردیم یا بگو غذا نیورده ،نیازی نیست با دعوا بگی 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

بیشتر ببینید
درسته جای شما نیستم نمیتونم درست درک کنم ولی من که حس بدی از این نوع رفتارش ندارم ،خب حتما خیلی ذوق ...

اره خب به قول شما ذوق میکرده

ولی حس بد منو نادیده گرفت

الانم دیگه یه مدت نمیرم

مامانم میگفت دیگه غذای سهمیه رو نیار تا متوجه بشه ناراحت شدی

سلامتی اقا امام زمان صلوات😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب اگه واقعا ناراحتی چن بار دست خالی برو ،اگر هم چیزی گفت بگو آره امروز غذا رو خوردیم یا بگو غذا نیو ...

اره همینکار میکنم

مرسی بابت نظرت😘

😥😥😥

اون یه پرس غذا اصلا ارزش نداشت دل بشکونی‌

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید
اره خب به قول شما ذوق میکردهولی حس بد منو نادیده گرفتالانم دیگه یه مدت نمیرممامانم میگفت دیگه غذای س ...

ببخشیدا بخدا من حس نصحیت یا توهینی ندارم ،ولی حتی به خونواده هم نباید میگفتی چی شده ، فقط چن بار ک دست خالی میرفتی و اگر هم سوالی میکردن میگفتی دیگ نشد یا چیزی نداشتم کم کم خودشون متوجه میشدن همیشگی نیست 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

بیشتر ببینید
اره همینکار میکنممرسی بابت نظرت😘

خواهش میکنم عزیزم 

بیشتر ببینید
ببخشیدا بخدا من حس نصحیت یا توهینی ندارم ،ولی حتی به خونواده هم نباید میگفتی چی شده ، فقط چن بار ک د ...

نه عزیزم خوشحال میشم از خوندن نظراتت

نه عزیزم خوشحال میشم از خوندن نظراتت

زنده باشی 

الان هم رابطترو قطع نکن که کدورتی پیش نیاد ، اتفاقا یبار دیگه هم چیزی ببر ولی بعدش کمترش کن ،اینجوری هم پدرت رفتارش درست میشه هم شما اونجارو ترک نمیکنی 

منم گاهی از دست پدر و مادرم بخاطر بعضی مسائل کلافه میشم ولی وقتی به چن سال بعد خدایی نکرده به نبودنشون فک میکنم دلم میگیره ، پدر و مادر هرچی باشن بازم عزیزن و هیچکسی دوس نداره ناراحتشون کنه 

شما هم ناخواسته این کارو کردی و حتما جبران کن ،نزار دل پدر و مادر ازت برنجه 

بیشتر ببینید
از دلش در بیار میدونم ک دختر خوش قلب و مهربونی هستی وگرنه هیچ وقت چیزی نمیبردی براشون میزاشتی براخ ...

سعی میکنم...

مرسی بابت نظرت 😍