2777
2789
عنوان

پروژه ایران‌ رود و نابودی ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 1613 بازدید | 85 پست
این یه طرح دیگه س انتقال آب خلیج فارس به صنایعه هدفشم چندتا استان مرکزیه یزد و اصفهان و ...

شاید یه طرح دیگست این طرح یک رود عظیم  کشیده شده مثل یک رود بسیار بزرگ از دریای خزر به خلیج فارس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان متوجه شدم کدوم طرحو میگی . فکر کنم اون طرح ایرانرود انجام نشده هنوز. خیلی زمانه چیزی درموردش نشنیدم با اینکه صبح تا شب پای انواع خبرهام .‌چندسال پیش طرحشو دادن و گفتن عملی نیست انگار

مجتبی ذوالجودی معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره طرح اتصال دریای خزر به خلیج فارس و دریای عمان که از آن به عنوان ایرانرود و یا طرح آبراه شمال و جنوب یاد می‌شود و اینکه طرح چه مزایا و معایبی دارد؟ گفت: ساخت آب راه برای خزر و خلیج فارس و عمان در حد یک پیشنهاد است و یک پروژه بسیار سختی است که هم مزایا و هم معایب دارد.

این واسه خرداد ۱۴۰۳

الان متوجه شدم کدوم طرحو میگی . فکر کنم اون طرح ایرانرود انجام نشده هنوز. خیلی زمانه چیزی درموردش نش ...

باز الان بحثشو پیش کشیدن خصوصا یوتویوب یکهو پرشده خوب کانالهای خودشونه و وابسته هاشون دیگه من و شما که از طرحاشون خبر نداریم مثلا میخوان مردمو آماده کنن جا نخورن اما این فاجعست به قدری به هم ریختم که نمیدونم چیکار کنم 

باز الان بحثشو پیش کشیدن خصوصا یوتویوب یکهو پرشده خوب کانالهای خودشونه و وابسته هاشون دیگه من و شما ...

به نظرم طرحی که باعث بهم ریختن امنیت و تجزیه ایران بشه حتی اگه محیط زیست هم راضی باشه سپاه و ارتش ورود میکنن نمیذارن چون مسئله مهمیه .

والااصلا ادم یه چیزای میشنوه شاخ درمیاره

فکر کن عقل بچه هم میفهمه که اب خزر رو انتقال بدن اصلا همه کشورهای همسایه خزر هم بر فرض محال راضی باشند، اونوقت اینجا خشک بشه چه آسیب زیست محیطی بزرگی به بار میاد؟ شمال زیبا به بیابان پر از ریزگرد نمکی تبدیل میشه، الان همین خشک شدن خلیج گرگان داره به معضل تبدیل میشه،  تو دولت خدابیامرز شهید رئیسی طرح احیای خلیج گرگان و لایروبی اش شروع شده تا دهانه اتصالی خلیج به خزر باز بشه و این منطقه تبدیل به شوره زار نشه که تهدیدی برای زندگی مردم و جنگل های هیرکانی که ذخیره گاه زیست کره هستند اتفاق بیفته، بعد بیان خودشون دیتی دستی خزر به اون عظمت رو خشک کنند چه فاجعه عظیم بین المللی برای کشورهای همسایه اتفاق میفته، متاسفانه فضای مجازی پر از جوسازی و شایعه است 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
مجتبی ذوالجودی معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست در گفت‌وگو با خبرنگار مهر د ...

عزیز دل وقتی دوباره الان یکهو فضای مجازی بحثشون دارن پیش میکشن یعنی میخوان یه کاری کنن این دیگه شوخی نیست نابودی خیلی شهرها و روستاهای تو مسیره چون اون کانال حتی چند متر هم باشه یکهو تبدیل میشه به چند کیلومتر عرض آب از اقیانوس کشیده میشه واقعا کسی که پشتشه دشمن قسم خورده ایران و ایرانیه

اینا هرکاری میکنن دریاچه ارومیه و سدکرجو خشک کردن اینکار از هیچ احدی برنمیومد

چرا الکی شلوغش میکنی 

اون بخاطر خشکسالی بود 

رود تبدیل به سیل نمیشه..هررودخونه ای ،از دو طرف حریم داره ،کسی نمیاد خونشو کنار حریم رودخونه بسازه،اصلا اجازه نداره

من طرح و خیلی وقته دیدم خیلی جالبه به نظرم

از خیلی وقت پیش طرحش مطرح شده

یه کارگر که انجامش نمیده کلی زمین شناس و کارشناس دیگه هم هست

تجزیه ایران ؟ واقعا چجوری اینا به ذهنتون میرسه

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

کلا ۹۸۰ کیلومتر بله نمی‌خوان لوله بزارن میخوان کانال حفر کنن یعنی کلا  ایران نابود میشه حتی یک آدم عام کمی درمورد این مسائل اطلاع داشته باشه میفهمه چه فاجعه زیست محیطی ایجاد میشه حالا کسی که طرفداری کنه دیگه اون حسابش جداست

چرا الکی شلوغش میکنی اون بخاطر خشکسالی بود رود تبدیل به سیل نمیشه..هررودخونه ای ،از دو طرف حریم داره ...

عزیز دل مشخصه شما هیچ اطلاعی در مورد این مسائل ندارید حتی اینکار تو کشورهای دیگه در حد خیلی کوچیکشم جریمه های خیلی سنگین داره اصلا اطلاع دارید چون اونا دقیقا میدونه چه فاجعه ای پشتش ایجاد میشه بهانه کم آبی و هیچ بهانه دیگه لی چنین فاجعه ای رو توجیه نمیکنه 

عزیز دل مشخصه شما هیچ اطلاعی در مورد این مسائل ندارید حتی اینکار تو کشورهای دیگه در حد خیلی کوچیکشم ...

خشکسالی چه ربطی به دولت داره ؟

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،