2777
2789
عنوان

دوستان حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 46 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیز دلم تا لاغر نشی امکان بارداری کمه پس بااااید لاغر بشی

برا لاغری هم ورزش و رژیم فقط جوابه ؛ 

در نتیجه از همین لحظه ورزش و رژیم رو شروع کن 

افسردم یعنی چی ؟ تو یک انسان بالغی پس قدرت اینو داری که زندگیتو مدیریت کنی

اصلا هم توجه نکن همسرت چی میگه و چی ازت میخواد

از همین لحظه استارت بزن و هدفت فقط لاغری باشه لاغر که بشی بارداری هم انشاالله خودش جور میشه

عزیز دلم تا لاغر نشی امکان بارداری کمه پس بااااید لاغر بشیبرا لاغری هم ورزش و رژیم فقط جوابه ؛ در نت ...

آخه اگه بزورببره دکتربامامانش چی‌؟اوناهی میگن نمیتونم چیزی بگم الکی دعواکرده باهام سرهمین قضیه همش روم زوم دارن

۶

آقای محترم کسی به خانومش نمیگه تنبل

شمابزورکه ازدواج نکردی بایدعاشق همسرت باشی شوهرم منم اگه پشتم بودحالم خیلی بهتربود شماآقایون فک میکنین خودتون سالمین زورم میگین بچه هم بیادفقط به اون توجه میکنین

۶

آقای محترم کسی به خانومش نمیگه تنبل

شمابزورکه ازدواج نکردی بایدعاشق همسرت باشی شوهرم منم اگه پشتم بودحالم خیلی بهتربود شماآقایون فک میکنین خودتون سالمین زورم میگین بچه هم بیادفقط به اون توجه میکنین

آخه اگه بزورببره دکتربامامانش چی‌؟اوناهی میگن نمیتونم چیزی بگم الکی دعواکرده باهام سرهمین قضیه همش ر ...

بذار هر کاری میخواد بکنن

تو تنها هدفت لاغر کردن باشه

ضمنا رابطت رو با خدا بهتر کن و ازش کمک بخواه که دهن خودش و مادرش بسته بشه

وقتی به مسائل متفرقه فکر میکنی و استرس میکشی هدف اصلیت یادت میره . تمرکزت رو لاغریت باشه فقط اصولی و آهسته و پیوسته پیش برو

ضمنا استرس واسه تنبلی تخمدانات اصلا خوب نیس

اگه ورزش کنی استرستم کم میشه

آقای محترم کسی به خانومش نمیگه تنبلشمابزورکه ازدواج نکردی بایدعاشق همسرت باشی شوهرم منم اگه پشتم بود ...

خواهرم اینجا جاش نیست وگرنه ثابت میکردم که چرا میگم 

و خدا  و خانمم میدونه چقدر پشتش بودم کمکش کردم نشد که نشد به خاطر همونه اینجا سر در آوردم

بذار هر کاری میخواد بکننتو تنها هدفت لاغر کردن باشهضمنا رابطت رو با خدا بهتر کن و ازش کمک بخواه که د ...

نمیزاره برم باشگاه توخونه بایدورزش کنم بخداازشوهرم میترسم استرس دارم تمام تنم میلرزه😭