نظر شما چیه؟ من که دارم تو اطرافیانم میبینم اونایی که زندگی پاکی داشتن قبل ازدواج منظورم اینه دوست پسر نداشتن و با کسی نبودن الان زندگیشون عالیه به لطف خدا ولی امان از اونایی که دوست پسر داشتن و با نامحرم بودن یا جدا شدن یا شوهرشون خیلی اذیتشون میکنه یا بیماری لاعلاج گرفتن .امیدوارم توبه کنند و از الان خدا کمکشون کنه زندگیشونو بسازن .کاش بفهمن .کاش میشد بهشون گفت ...🫂
بله من هم دقیقا اطرافم دیدم اونایی که با دوست پسرشون ازدواج کردن همیشه جنگ و دعوا دارن همه جا میرن میگردن میخورن می پوشن اما زندگی خوبی ندارن صبح تا شب دعوا میکنن حتی تو مسافرتهاشون هم دعوا میکنن آرامش ندارن فقط واسه دیگران زندگی میکنن
هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمیافتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
میدونی اخه وقتی جدا میشن هم زود رل میرنن و از اون پول میکنن میرن کلی ژل میزنن و لباس جدید میخرن بهت این حس رو میدن که انگار از هیچ چیز ناراحت نیستن
🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع فقیر الا بما متع غنی / یه سوال ، با پارتی و مست کردن میتونی اتفاقاتی رو که برای علوی های سوریه و مردم غزه میفته فراموش کنی؟ احساس نمیکنی که انسانیت در خطره و تو هم اگه انسان باشی در خطری؟ /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂 هیچ آدمی کامل نیست اما ما آدما به هم نیازمند هستیم و از طرفی تحت تاثیر هستیم پس باید یاد بگیریم در عین ارتباط داشتن ، به نظر دیگران اهمیت ندیم که در این صورت از چشم خدا میفتیم
شاید حرفم عجیب باشه ولی جامعه به سمتی رفته که درصد خیلی کمی پاک موندن...همه یکاری کردن...اوناییم که نکردن اگ تو زندگی تونستن کسی و مثل خودشون پیدا کنن ک هیچی
اگه نکردن و استقلال و قدرت ندارن ناچارا اون فردی ک مث خودشون نیست و قبول میکنن...حالا به هردلیلی تنهایی حرف شنیدن هزار تا دلیل
اونایی ک قدرتشو دارنم قبول نمیکنن به زندگیشون ادامه میدن و تنها میمونن
ببین همه تقریبا اون آیه رو شنیدیم ولی مورد مخالفشو زیاد دیدیم که مرد قالتاق یه دختر ساده و آفتاب مهت ...
منم فکر میکنم این ایه معنی اخروی داره یعنی در نهایت اینطوری میشه چه خوب بود اگه ادم مطمئن بود هرچقد خوب باشه یه همسر به همون خوبی گیرش میاد
🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع فقیر الا بما متع غنی / یه سوال ، با پارتی و مست کردن میتونی اتفاقاتی رو که برای علوی های سوریه و مردم غزه میفته فراموش کنی؟ احساس نمیکنی که انسانیت در خطره و تو هم اگه انسان باشی در خطری؟ /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂 هیچ آدمی کامل نیست اما ما آدما به هم نیازمند هستیم و از طرفی تحت تاثیر هستیم پس باید یاد بگیریم در عین ارتباط داشتن ، به نظر دیگران اهمیت ندیم که در این صورت از چشم خدا میفتیم
همین حد بدونید که همه حق دارن قبل ازدواج با پسرایی در ارتباط باشن که بتونن انتخاب کنن
منظورم این نیس ک هر غلطی کنن
منظورم در حد آشنایی و صحبت و ایناس
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/