2777
2789
عنوان

چطوری ازش دل بکنم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 47 پست
دقیقا همیشه میگم کلش پسر بودم ک حداقل باهاش دوست میشدم😂

عزیزم😅😅

از خدا بخواه و دعا کن هرچی خیره برات اتفاق بیفته 

و اگه ازدواج با اون آقا برات خیر هست شما رو سر راه همدیگه قرار بده

خدا اگه بخواد طوری همه چیزو کنار هم میچینه که فکرشم نمیکنی

منم برات دعا میکنم 🤍

عزیزم😅😅از خدا بخواه و دعا کن هرچی خیره برات اتفاق بیفته و اگه ازدواج با اون آقا برات خیر هست شما ر ...

انشالله که بشه والا خیلی دوسش دارم دیونم منی که تاحالا هیچ پسری رو دوست نداشتم حتی از خانوادم بیشتر دوسش دارم،، ممنون عزیزم🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تنها امیدم اینه ک همکارش بشم ولی خب پرستار شدنم سخته🤦🏻‍♀️

فعلا تنها کاری که از دستت برمیاد دعا کردنه

تلاشت رو بکن و از خدا بخواه 

ذکر أسئَلُ الله مِن فَضله رو زیاد بگو اگه میتونی و موقع گفتن ذکر تصویر اون آقا رو تو ذهنت بیار

نماز استغاثه حضرت زهرا هم خوبه

درمورد واسطه هم بیشتر فکر کن با مامانت هم صحبت کن ببین نظرشون چیه

فعلا تنها کاری که از دستت برمیاد دعا کردنهتلاشت رو بکن و از خدا بخواه ذکر أسئَلُ الله مِن فَضله رو ز ...

باشه 👍🏻،، مامانم میگه مال تو نمیشه خیلی لارجه راستم میگه پرستار هس، ورزشکاره هعی 🥲 

ب نظرم هرچی قسمت باشه همون میشه ولی خیلی خودتو جلوش سبک نکن یا خیلی پیگیر و اینا نباش 

خودتو مشغول چیزای دیگ کن فیلم ببین باشگاه برو کلاس نقاشی موسیقی چمیدونم بنویس بازی کن آدم قحطه مگ 

طرف میلی نشون نمیده بزن بیخیالی یا میشه یا نمیشه تامام

ب نظرم هرچی قسمت باشه همون میشه ولی خیلی خودتو جلوش سبک نکن یا خیلی پیگیر و اینا نباش خودتو مشغول چی ...

اتفاقا میفهمم مال من نیست اما بازم ریپ میزنم لایک میزنم دیونه هستم من🥲

خب مال تو نباشه قحطی آدم اومده مگ شاید یکی از اون بهتر بیاد تو زندگیت زندگیتو صرف اینجور آدما نکن زم ...

اصلا نمیتونم با کسی دیگه،، این ادم خوبیه خانوادش خوبن شغلش خوبه، اخلاقش و....  ولی من این شانسا ندارم🥲

اوه سخت شد پسالان میدونی تو رابطه هس یا نه؟

نمیدونم، ولی فک کنم باشه اخه قبلا پیام میدادمش زود جواب میداد(راجب کنکور میپرسم) الان بزور بعد چندساعت یا چند روز جواب میده اونم بزور،،، در کل ادم خوشگله خوش استایله موفقه و... چرا با کسی نباشه