2777
2789

دختر من تازگیا خیلی حاضرجواب خودشه ویه اخلاق دیگه ای که پیدا کرده اینه که سعی میکنه حرف حرف خودش باشه وپافشاری میکنه رو حرفش اینا برا سنشه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسردایی من هزار نفرم دورش باشن ، کافی نیست

فیل رو از پا در میاره این بچه!

لجباز ، یه دنده ، به شدت شیطون

توی خیابون راه میریم ، خودشو به حالت نشسته میکشه به زمین ، وسیله‌ای بخواد هزار بار تکرارش میکنه (حتی اگه ما بار اول بهش اوکی بدیم) ، مهد کودک که عمرا نمیرفت امسال و….

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
پسر منم چهار و نیم سالشه خیلی یکدنده و لجبازه اگه کاری انجام بدیم به دلخواهش نباشه میگه من اگه بچه د ...

وای اینم دقیقا میگه بیا بازی من کارداشته باشم میگه براچی بچه گرفتین وقتی نمیخواستی باهاش بازی کنی😐

پسردایی من هزار نفرم دورش باشن ، کافی نیستفیل رو از پا در میاره این بچه!لجباز ، یه دنده ، به شدت شیط ...

نه این دیگه تا این حر نیس از اینکارا نمیکنه ولی مثلا بگیم فلان لباسوبپوش تا چیزی که خودش میخوادو نپوشه ول کن نیس حاضرجوابی هم زیاد میکنه چیزی بگیم زودجوابمونو میده😐

نه این دیگه تا این حر نیس از اینکارا نمیکنه ولی مثلا بگیم فلان لباسوبپوش تا چیزی که خودش میخوادو نپو ...

بنظرم خیلی طبیعیه

بچه‌های امروزی اکثرا همینن.

پسردایی منم این شکلیه‌ ، رفتارایی که گفتم و چیزای خیلی بدتر از اونم داره تازه🤦🏼‍♀️

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
من انقدرا به بچه رو نمیدم که ازین حرکتا بزنه بیشتر این رفتارا رو با باباشون دارن ولی خب خیلی شلوغ و ...

این حاضر جوابیاش حرص منو درآورده😂😂مثلا امروز بهش گفتم تلویزیون بسه خاموش کن یکم بازی کن برگشته میگه من خودم تایم بازی وکارتونمو میدونم 😐سوووختم از حرفش 

بنظرم خیلی طبیعیهبچه‌های امروزی اکثرا همینن.پسردایی منم این شکلیه‌ ، رفتارایی که گفتم و چیزای خیلی ب ...

کلا رفتارای اونو گفتی پشیمون شدم فک کنم باید شکر هم بکنم😂خدا به مادرش صبر بده واقعا

این حاضر جوابیاش حرص منو درآورده😂😂مثلا امروز بهش گفتم تلویزیون بسه خاموش کن یکم بازی کن برگشته میگ ...

من بگم خاموش یعنی خاموش ،اصلا بچه هامو نمیزنم ولی جدی بشم حق حرف زدن ندارن ، این پروو بازی هارو با باباشون خیلی دارن یکی باباشون بگه سه تا جواب میدن کاملا سوارش میشن چون خیلی لوسشون میکنه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
وای اینم دقیقا میگه بیا بازی من کارداشته باشم میگه براچی بچه گرفتین وقتی نمیخواستی باهاش بازی کنی😐

عزیزممم🥺🥺

ولی خبر خوب اینکه تا یکی دو سال دیگه انشالا خیلی سازگار و انعطاف پذیر میشن و سن خوبشون شروع میشه😍