2777
2789
خودم حالم بد شد گفتم دایی چیکار کردی، رفتم گوشه نشستم دیگه کسی چیزی نگفت بحثو عوض کردن منم نخاستم د ...

اون بنظرم مشروب خورده بوده تو حالت عادی نبوده گفته

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

وای صابون گلنار دیگه مشکلش چیه؟ چه گرفتاری شدیم از دست این بی ادبایی که باعث میشن چیزای معمولی معنی ...

خخخخ صابون گلنار رو من میدونستما اخه پسرای مجرد میرن حموم‌برای راحت تر کردن کاراشون استفاده میکنن 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣🤣یچیزایی میگه بخدا ادم جر میخوره خاهرشوهرامم همینطورن چون حرفاشونو کامل نمیگن یا اصلاحات جالب ...

پست منو خوندی؟ منم همینجوری سوتی میدم 

یبارم بابام میخاست یچیزیو درست کنه دقیق یادم نیست منم خیلی عجله داشتم 

بهش گفته اهه بابا بکن.ش دیگه😂😂🤣🤣

مامانم تو اشپز خونه غش کرد 🤣🤣

کاربری دست دونفره 🫠

😂🤣🤣🤣🤣🤣

ازهمه سوتیا ک گفتم کدوم بیشتر خنده دار بود

پست منو خوندی؟ منم همینجوری سوتی میدم یبارم بابام میخاست یچیزیو درست کنه دقیق یادم نیست منم خیلی عجل ...

😂😂😂😂😂 افریبیین خاهرشوهرامم ازاین اصطلاحات زیادمیگننن 

ولی ما مجرد بودیم بابام دعوامون میکرد میگفت این چ مدل حرف زدنه بعدا یجا بگید میخندن 🤣🤣 

ازبس منحرفن همه اه اه 

همسون خوب بود ولی وازلینهههه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اون برامن خنده دار نیس استرس میوفته توجونم😁😆😆

😂😂😂😂😂 افریبیین خاهرشوهرامم ازاین اصطلاحات زیادمیگننن ولی ما مجرد بودیم بابام دعوامون میکرد میگف ...

من هربار میام بگم کور شدم میگم ک..ر شدم

کاربری دست دونفره 🫠

آشغال همیشه وقتی زنش نیست میگه فلانی عجب شانسی داری نگاه با سن زنت کن از دنیا چی میخای

وااااای  شوهرت چی میگه بعد

من هربار میام بگم کور شدم میگم ک..ر شدم

خخخخخ 

بعد تحویل سال یکی دوساعت بعد بود فک کنم هدفون گذاشته بودم داشتم تو اتاق موهامو میبافتم و می‌رقصیدم یهو بابام اومد تو و منو دراون حال و اوضاع دید تقریبا کراپم هم بالا رفته بود و...🤣🤦🏻‍♀️ 

پسرعممو دیدم یهو ترکیدم از خنده همه مونده بودن🤣🤣

خییییلی زشت شده تازه پیرسینگم زده رو گوشس...😂😂

وای تا ته مهمونی همش خندم میومد میخندیدم صدا خوک میداد البته فقط مامانم فهمید کلیم خندید😂